Deze site maakt gebruik van cookies
Teaser
LP_BDSM_row 1_NL - Mobile

Laten we gelijk bij het begin beginnen. BDSM staat voor Bondage, Discipline, Dominance (dominantie), Submission (onderwerping), Sadism en Masochism. Simpel gezegd gaat het om het erotische plezier van pijn en macht in een seksspel. Mocht je nog nooit iets van BDSM geprobeerd hebben of wil je een stapje verder gaan dan ben je hier aan het goede adres. Ben je er klaar voor?

LP_BDSM_row 2_NL - Mobile

Welkom in de wellustige wereld van BDSM. Hier staat vertrouwen, respect en veiligheid voorop. Misschien denk je dat BDSM enkel een vrij harde manier van sexuele expressie is, maar ook een simpel commando als 'neem mij nu' of 'geef mij NU een tik op mijn billen' valt onder deze noemer. Ontdek samen jullie grenzen en ga steeds een stapje verder. Durf jij?

multi-link teaser Teaser Teaser
LP_BDSM_row 5_NL - Mobile
LIVE BASIC WRAP! Nodig: +/- 3 meter touw
LP_BDSM_row 8_NL - Mobile

1. Hou de polsen langs elkaar met de duimen omhoog zodat er nog een hand tussen past. Wikkel vanuit het midden van het touw, 2 keer naar rechts en 2 keer naar links rondom de polsen (om en om).
2. Draai beide touwen onder de polsen zodat een touw naar boven gaat en een naar onder.
3. Draai nu beide touwen rondom het midden, richting de handen. Hou er rekening mee dat er zowel links als rechts nog 1 vinger tussen past.
4. Haal het laatste stuk touw onder de laatste lus, zowel links als rechts. En vast zit de wrap.

LP_BDSM_row 7_NL - Mobile

PRISONER CUFFS! Nodig: +/- 1,5 meter bondagetouw

LP_BDSM_row 6_NL - Mobile
1. Draai het touw 4x rondom je linkerhand, het linkertouw hangt aan de binnenkant van je hand en het rechtertouw aan de buitenkant van je hand.
2. Schuif het touw naar je vingertoppen.
3. Maak van het rechtertouw een lus en zo ook van het linkertouw. Deze haal je door het midden.
4. Polsen door de lussen en aantrekken.
multi-link teaser Teaser Teaser
multi-link teaser Teaser Teaser
LP_BDSM_row 12_NL - Mobile

Als je al vaker je in de wereld van BDSM begeeft is het voor jou niet onbekend dat je steeds snakt naar nieuwe uitdagingen en prikkels. Ken je bijvoorbeeld het begrip elektro-sex? Of heb je wel eens klemmen of knevels gebruikt? Hieronder leid ik je graag de weg naar de 'wat' extremere toys en hulpmiddelen. Lees vooral ook de artikelen die op ons blog staan. Daarin vind je nóg meer inspiratie en tips om nieuwe grenzen op te zoeken of stiekem toch een beetje te overschrijden...

multi-link teaser Teaser Teaser