Je bestelling Gratis verzonden vanaf €9999,-
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  OUTLET
  kortingen tot wel 76% >

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  De X in sex heeft een speciale betekenis. Het staat voor sex beleven zonder enige beperking en levenslange gevolgen. PABO streeft deze missie na, door jou te voorzien van de hoogste kwaliteit sexual wellness producten en alle benodigde informatie om de seksuele reis te beleven die je verdient. Begin je reis. Xplore lingerie top collecties!

  Wat draag je morgen?

  Top collecties

  Een kijkje achter de schermen bij onze lingerieshoot

     Boost je zelfvertrouwen met de juiste lingerie

  Wanneer je de juiste lingerie draagt, kan dit jouw zelfvertrouwen een enorme boost geven. Die mooie beha en dat verleidelijke slipje hoef je dus écht niet alleen maar uit de kast te halen om iemand anders blij mee te maken. Je hoeft jezelf niet alleen maar sexy te voelen wanneer iemand anders je dat vertelt, dat kan je ook helemaal zelf!

  It’s a confidence thing…

  Misschien vraag je het jezelf nu af; wat is het punt van lingerie dragen wanneer ik niemand heb om het aan te laten zien? Naast dat je jezelf enorm sexy kan laten voelen wanneer je de juiste lingerie draagt, is het ook een goede manier om jouw eigen seksualiteit te ontdekken. Jouw seksualiteit moet namelijk niet bepaald en gedefinieerd worden door iemand anders dan jijzelf.


  Meer lezen