Deze site maakt gebruik van cookies
Teaser
LP_Type vibrator_Row1

Welke vibrator past bij mij?


Voordat we deze vraag kunnen beantwoorden, moet je goed weten met welk doel je een vibrator koopt. Wil je de vibrator gebruiken bij het vrijen met je partner? Wil je ‘m gebruiken voor zelfbevrediging? Of allebei? Geniet je van penetratie? Of liever alleen stimulatie? En hoe sta je tegenover anale stimulatie? Deze vragen zijn belangrijk om even bij stil te staan voordat je een vibrator koopt!
multi-link teaser Clitoris vibrator Clitoris vibrator Staafvibrator Staafvibrator Anaal vibrator Anaal vibrator Design vibrator Design vibrator Realistische vibrator Realistische vibrator Tarzan vibrator Tarzan vibrator Vibrator met afstandsbediening Vibrator met afstandsbediening Stimulator Stimulator G-spot vibrator G-spot vibrator
LP_Type vibrator_Row3

1. Clitoris vibrators


Aangezien veel vrouwen klaarkomen na stimulatie van de clitoris, is een clitoris vibrator of stimulator een echte must-have. Het woord vibrator staat hier voor het deel dat je in kunt brengen in de vagina en deze vibrators hebben een extra uitstulping voor het stimuleren van de clitoris. Wil je alléén je clitoris masseren, zonder iets in te brengen, kies dan voor een clitoris stimulator.


De clitoris vibrator als je op zoek bent naar:

Gerichte clitoris stimulatie.
Extra verwenfuncties.
Intens clitoraal orgasme.
Vaginale stimulatie.
Clitorale stimulatie.

> Bekijk alle clitoris vibrators
LP_Type vibrator_Row4

2. Staafvibrators


Tijdloos! De staafvibrator is qua design niet heel spannend. Ze zijn recht, functioneel, niet te dun en niet te dik, maar wél uitgerust met de nieuwste technieken en daardoor heerlijk in gebruik. Een staaf vibrator is voornamelijk gericht op vaginale stimulatie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten: lang, dik, kort, geribbeld, van metaal, rubber of plastic, mét of zonder batterijen. Geniet je van simpel en doeltreffend dan is een staafvibrator zéker geschikt voor jou.


De staafvibrator als je op zoek bent naar:

Rechttoe rechtaan.
Basic vorm.
Vaginale stimulatie.

> Bekijk alle staafvibrators
LP_Type vibrator_Row5

3. Anaal vibrators


Anal is hot! Maar er is wel een verschil tussen anale stimulatie en anale penetratie. Voor alles wat je anaal doet geldt: doe het rustig, neem de tijd en gebruik glijmiddel! Ook als je kiest voor een anaal vibrator is het advies om rustig aan te beginnen. Een anaal vibrator is dunner en smaller dan de vaginale vibrators en is daardoor gemakkelijker in te brengen.


De anaal vibrator als je op zoek bent naar:

Smalle top voor soepele penetratie.
Trillingen over hele schacht.
Intens en compleet orgasme.
Anale stimulatie

> Bekijk alle anaal vibrators
LP_Type vibrator_Row6

4. Design vibrators


Onder de categorie design vibrators vallen alle type vibrators: vaginaal, anaal, g-spot en clitoris vibrators. Het onderscheid wordt niet gemaakt op het gebied van functionaliteit of stimulatie, maar op het gebied van het design, de look & feel. Design vibrators zijn nét was luxer, aparter en hebben vaak nét dat beetje extra qua afwerking, materialen en functionaliteiten. Ben jij iemand die houdt van anders dan anders, een beetje trendy, wat minder hedendaags? Dan is een design vibrator iets voor jou. Net als de andere vibrators is er een verschil in formaat, trilling- en vibratiestanden, kleur, materiaal, et cetera. Hier meer over wat het beste is of waar je op moet letten bij het kopen van een goede vibrator.


De design vibrator als je op zoek bent naar:

Optimale functionaliteit.
Modern design.
Alle type stimulatie.

> Bekijk alle design vibrators
LP_Type vibrator_Row7

5. Realistische vibrators


Seks fantasieën zijn er in allerlei soorten. Ben je iemand die fantaseert over penetratie door een man? Dan is een realistische vibrator iets voor jou. Qua vorm, gevoel en hardheid benaderen ze een echte penis met een erectie. Met het gebruik van deze vibrator voelt het alsof je écht genomen wordt door een man. Een realistische vibrator herken je aan de vorm en het lijkt alsof er ook echt aderen op deze vibrator zitten. Dit zorgt voor een levensecht gevoel. Deze seksspeeltjes zijn er in verschillende kleuren en formaten. Zo kan je zelf kiezen uit kort en stevig of juist lang en hard en alles daartussen in. Het voordeel van een realistische penis? Ze zijn onvermoeibaar en gaan oneindig door. Wil je 1, 2 of 3 keer klaarkomen? Jij mag het zeggen, deze penis stopt nooit!


De realistische vibrator als je op zoek bent naar:

Natuurgetrouwe nabootsing echte penis.
In te stellen trilsnelheid.
Gaat door tot orgasme.
Vaginale stimulatie.

> Bekijk alle realistische vibrators
LP_Type vibrator_Row8

6. Tarzan vibrators


De tarzan vibrator is - van alle type vibrators - het meest populaire model. Waarom? Het is de meest veelzijdige vibrator qua gebruiksmogelijkheden. Dit speeltje stimuleert zowel de clitoris als de vagina. De tarzan vibrators met butterfly stimulator stimuleren ook de schaamlippen. Het resultaat? Intens genot en een zinderend orgasme! Er zijn ook Tarzans met 2 ‘uitstulpingen’, deze stimuleren naast de clitoris ook de anus. De Tarzan heeft een draaiende kop en deze kun je onafhankelijk van de clitoris stimulator doseren. Vandaar het meest veelzijdige seksspeeltje dus … Ben je een liefhebber van vaginale stimulatie, dan is de Tarzan zéker een vibrator voor jou.


Wist je dat?
De Tarzan vibrators mede dankzij de Tv-serie ‘Sex and the City’ als warme broodjes over de toonbank vlogen?


De tarzan vibrator als je op zoek bent naar:

Roterende kop.
Trillingen in kralen.
Trillingen in rabbit.
Vibratieprogramma.
Vaginale stimulatie.
Clitorale stimulatie.

> Bekijk alle tarzan vibrators
LP_Type vibrator_Row9

7. Vibrator met afstandsbediening


Sinds de introductie van de afstandsbediening ging er ook een wereld open op het gebied van seksspeeltjes. Een afstandsbediening maakt de seksuele beleving nog spannender en erotischer. Je geeft de controle uit handen en een ander bepaalt waar, hoeveel en vooral hoe intens je gestimuleerd wordt. Mede dankzij de mobiele telefoons en apps zijn seksspeeltjes overal ter wereld afstand bestuurbaar geworden. De ontvanger en zender hoeven zich niet langer in dezelfde ruimte te begeven. Hoe spannend is dat?


De vibrator met afstandsbediening als je op zoek bent naar:

Stimulatie op afstand.
Geschikt als koppeltoy.
Alle type stimulatie.
Bestuurbaar met apps.

> Bekijk alle vibrators met afstandsbediening
LP_Type vibrator_Row10

8. Stimulator


De term stimulator geeft aan dat het om uitwendig gebruik gaat. Vaak gaat het ook meer over masseren dan over vibreren en penetreren. Een stimulator kan een clitoris stimuleren, maar ook je hele lichaam een massage geven. Slipjes met een ingebouwd trilelement vallen ook onder de categorie stimulator. Geniet je iets minder van penetratie, maar des te meer van stimulatie dan is een stimulator misschien meer iets voor jou. Check anders ook de mini vibrators en de massagers. Zeker de mini vibrator is een zeer veelzijdig speeltje dat meer als stimulator dan als vibrator gebruikt wordt. Het voordeel van dit speeltje? Je kunt ‘m overal mee naar toe nemen. Klein maar fijn, maar met een groots resultaat!


De stimulator als je op zoek bent naar:

Met afgeronde top.
Traploos vibreren van Low tot Superspeed.
Flexibele kop.
Clitorale stimulatie.

> Bekijk alle stimulators
LP_Type vibrator_Row11

9. G-spot vibrator


De G-spot is een extra gevoelige plek halverwege de vaginawand. Stimulatie van dit plekje geeft een erotisch opgewonden gevoel en kan tot een orgasme leiden. De G-spot is niet bij elke vrouw even sterk ontwikkeld, waardoor dit plekje soms lastig te vinden is. Een G-spot vibrator heeft een iets gebogen top en trilt tot in het puntje. Na het inbrengen van een trillende G-spot vibrator zoekt dit speeltje zelf jouw gevoeligste plekje, voor krachtig, intiem genot.


De G-spot vibrator als je op zoek bent naar:

Met gebogen top.
Gerichte G-spot stimulatie.
Trilling tot in de punt.
Vaginale stimulatie.

> Bekijk alle G-spot vibrators