Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • Pak 2+1 GRATIS!
  De heetste zomeractie met code SUMMER >
  Pak 2+1 GRATIS!
  De heetste zomeractie met code SUMMER >
  Pabo.nl

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Perifit: de unieke gametrainer die het zelfvertrouwen verhoogt

  Perifit is de revolutionaire oplossing voor bekkenbodemtraining en -herstel. Het is deels app, deels oefenapparaat. Perifit geeft je kegel-oefeningen een moderne upgrade met behulp van spannende gametechnologie.

  Perifit is ontwikkeld voor mensen in elke levensfase, met de hulp van topexperts op het gebied van de bekkenbodem. Het gebruikt leuke videogames, samen met zes unieke kegel-oefenprogramma's om de bekkenbodem succesvol te versterken en te herstellen. De app visualiseert elke samentrekking in actie, daagt je uit om hogere niveaus te bereiken en houdt je gemotiveerd met een interactieve app die je voortgang bijhoudt en monitort.

  Bestel Perifit nu


  Hoe werkt Perifit?

  Ben je het zat om te worstelen met incontinentie, verzakking en andere bekkenbodemproblemen? Perifit is de beste kegel-oefenapparatuur op de markt, ontworpen met de hulp van wereldklasse specialisten om maximale effectiviteit te garanderen.

  Perifit maakt gebruik van innovatieve biofeedbacktechnologie om je bekkenbodemspieren op de juiste manier te versterken. De leuke videogames maken het sporten leuk en boeiend - span gewoon je bekkenbodem aan om de vogel omhoog te laten gaan, de auto te laten draaien of andere leuke acties uit te voeren. Wanneer je ontspant, reageert het spel dienovereenkomstig en geeft het directe feedback om je te helpen de oefeningen correct uit te voeren.

  • Ontwikkeld met de beste bekkenbodemartsen
  • Klinisch bewezen biofeedbacktechnologie
  • Innovatieve gepatenteerde oplossing
  • Strak, 100% waterdicht ontwerp
  • FDA-geregistreerd en CE-gecertificeerd

  Bestel Perifit nu
  Perifit Care & Perifit Care +
  Wat zijn de verschillen?

  Perifit Care Perifit Care + (nieuw)
  Lengte: 8,3 cm
  Diameter: 2,8 cm
  Lengte: 6,3 cm
  Diameter: 2,7 cm
  Niet-flexibel ontwerp Flexibel en gebogen ontwerp
  Training liggend en/of staand Ontelbare trainingsposities
  Nauwkeurige metingen Nauwkeurigere metingen
  Lees meer over Perifit Care Lees meer over Perifit Care +


  Trainen - Bijhouden - Verbeteren

  Meer dan 1 miljard vrouwen hebben bekkenbodemproblemen zoals incontinentie of verzakking. Kegeloefeningen versterken de bekkenbodem om incontinentie en bekkenbodemproblemen te bestrijden. Helaas voert bijna 30% van de vrouwen kegeloefeningen uit die onnauwkeurig zijn of mogelijk schadelijk zijn. Perifit is het enige verbonden apparaat dat gebruik maakt van een unieke gepatenteerde dubbele druksensor-technologie om foutieve samentrekkingen te identificeren.

  In de Perifit-app worden de resultaten van elke training bijgehouden, zodat het monitoren van verbeteringen eenvoudig is. De app biedt ook verschillende programma's die zich richten op diverse bekende problemen, die veel vrouwen ervaren. Perifit geeft resultaten binnen 2 weken:

  • Vermindert incontinentie
  • Bevordert herstel na de bevalling
  • Verbetert seksuele gezondheid
  • Behandelt verzakking

  Perifit producten