Je bestelling Gratis verzonden vanaf €9999,-
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  OUTLET
  kortingen tot wel 76% >

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Hoe onderhoud ik mijn Fleshlight?

  Masturbatie is een belangrijk onderdeel van seksueel welzijn voor veel mannen, en de Fleshlight masturbator is een populaire optie voor degenen die op zoek zijn naar een realistische seksuele ervaring. Het is belangrijk om uw Fleshlight goed te onderhouden om ervoor te zorgen dat hij in goede staat blijft en u de best mogelijke ervaring biedt. Hieronder beschrijven we de stappen voor het verwijderen van de sleeve uit de behuizing, schoonmaken van de sleeve, drogen van de sleeve en bescherming met Fleshlight poeder.

  Verwijderen van de sleeve uit de behuizing

  Voordat u begint met het schoonmaken van jouw Fleshlight, is het belangrijk om de sleeve uit de behuizing te verwijderen om ervoor te zorgen dat je de Fleshlight grondig kunt reinigen. Om dit te doen, draait u de onderkant van de behuizing los en haalt u de sleeve eruit. Zorg ervoor dat je de sleeve voorzichtig behandelt om schade te voorkomen en dat je alle componenten zorgvuldig reinigt volgens de aanbevolen instructies.

  Schoonmaken van de sleeve

  Veeg de binnenkant van de sleeve af met een vochtige doek of washand om overtollig vocht en eventuele restjes weg te nemen. Gebruik warm water en een milde zeep om de sleeve grondig te reinigen. Maak de binnenkant grondig schoon, zorg ervoor dat er geen zeepresten achterblijven. Spoel de sleeve grondig schoon met warm water en laat hem vervolgens uitlekken.

  Het drogen van de sleeve

  Laat de sleeve aan de lucht drogen. Plaats hem op een schone, droge plek waar hij vrij kan ademen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de sleeve helemaal droog is voordat hij opnieuw in de behuizing wordt geplaatst, omdat vocht de levensduur van de sleeve kan verkorten. Na het drogen van je Fleshlight sleeve, is het belangrijk om het speeltje in een droge en stofvrije omgeving op te bergen.

  Bescherming met Fleshlight poeder

  Fleshlight Renewing Powder is een product dat speciaal is ontwikkeld om het gebruik van een Fleshlight seksspeeltje te verbeteren. Het poeder wordt gebruikt om het speeltje glad en soepel te houden, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. Het product is gemakkelijk aan te brengen en verlengt de levensduur van het speeltje.

  Strooi een kleine hoeveelheid poeder op de buitenkant van de sleeve en wrijf het grondig in. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke ervaring bij elk gebruik.

  Meer weten?

  Om het voor jou makkelijker te maken om de juiste Fleshlight voor jou te vinden, hebben we een overzicht gemaakt van alle uitvoeringen van het merk Fleshlight. Hierdoor kun je op een overzichtelijke manier kennismaken met de verschillende opties en de unieke kenmerken van elke uitvoering bekijken. Daarnaast hebben we ook een lijst met alle verkrijgbare add-ons voor je Fleshlight. Of je nu op zoek bent naar iets extra's om je seksuele ervaring nog beter te maken, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, onze lijst met add-ons geeft je een compleet overzicht van wat er beschikbaar is.