Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  Pabo.nl

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

  Hoe een vibrator te gebruiken?

  Bij Pabo streven we ernaar om jou en je partner het uiterste genot te bezorgen tijdens het gebruik van jullie vibrator. Daarom hebben we enkele richtlijnen opgesteld die de gezondheid en het welzijn van de gebruikers garanderen en erop toezien dat de vibrators op de juiste manier worden gebruikt, zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

  Onze basisregels:

   

  #1

  Neem je tijd

  Bij het gebruiken van een vibrator is het belangrijk om ontspannen en rustig te zijn. Dit maakt het gebruik comfortabeler en vergroot de kans op een plezierige ervaring. Als je gestrest of gehaast bent, kan het lastiger zijn om te ontspannen en te genieten van het gebruik van het seksspeeltje. Neem de tijd om te ontdekken wat voor jou fijn is en gebruik het speeltje op een manier die voor jou comfortabel is. Houd er rekening mee dat iedereen anders is en wat voor de een fijn is, voor de ander te intens kan zijn. Begin rustig en neem de tijd om te ontdekken wat voor jou werkt en hoe je het speeltje het beste kunt gebruiken.


  #2

  Gebruik glijmiddel

  Het toevoegen van glijmiddel aan het gebruik van een seksspeeltje kan de ervaring verbeteren en pijn of irritatie voorkomen. Het verlengt ook de levensduur van het speeltje door te voorkomen dat het uitdroogt of beschadigd raakt. Bovendien kan glijmiddel het gemakkelijker maken om het speeltje in te brengen, vooral bij grotere of speciale vormen. Let er wel op dat niet alle glijmiddelen geschikt zijn voor elk materiaal, dus lees altijd de aanwijzingen en kies een glijmiddel dat bij het materiaal van het speeltje past.


  #3

  Bouw het op

  Begin met een zacht niveau en verhoog dit geleidelijk totdat je het comfortabele niveau hebt bereikt. Luister naar je lichaam en stop wanneer het te intens wordt. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat de intensiteit die fijn is voor de een, voor de ander misschien te sterk kan zijn. Neem de tijd om te ontdekken wat voor jou het beste werkt en geniet van het gebruik van je vibrator.


  #4

  Verken en experimenteer

  Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat niet alle gebieden even gevoelig zijn. Sommige mensen vinden het fijn om de vibrator direct op de clitoris te richten, terwijl anderen het fijner vinden om eerst de omgeving van de clitoris te stimuleren voordat ze direct op de clitoris richten. Ook is het mogelijk om de vibrator te gebruiken tijdens seks met een partner, wat een extra dimensie aan de ervaring kan toevoegen. Blijf experimenteren en ontdek wat voor jou het fijnste is.


  #5

  Goed schoonmaken

  Houd er rekening mee dat sommige vibrators specifieke reinigingsinstructies vereisen, dus lees altijd de aanwijzingen en volg deze nauwkeurig. Bewaar je vibrator op een schone en droge plaats en vermijd direct zonlicht en extreme temperaturen om te voorkomen dat het materiaal vervormt of veroudert.


  #6

  In de badkamer gebruiken

  Of je een vibrator in de douche of bad kunt gebruiken, is afhankelijk van de waterdichtheid ervan. Vibrators die waterdicht zijn, zijn speciaal ontworpen om tegen water te kunnen en kunnen veilig in het bad of onder de douche worden gebruikt. Aan de andere kant, vibrators die niet waterdicht zijn, zijn niet bestand tegen water en kunnen beschadigd raken bij blootstelling aan vocht. Het is daarom belangrijk om dergelijke vibrators alleen op droge plaatsen te gebruiken. Voordat je een vibrator onder de douche of in bad gebruikt, is het daarom verstandig om te controleren of het speeltje waterdicht is.


  Nu het je bekend is hoe je het beste een vibrator kunt gebruiken, zit je er misschien over na te denken om een te gaan testen. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, is er een enorm aanbod aan verschillende soorten en maten vibrators. Wij snappen dat dit het lastig kan maken om de juiste keuzes te maken. Wil je toch graag starten, dan raden wij aan om de Satisfyer Pro 2 Generation 2 eens uit te testen. Ditis een razend populaire vibrator. Daarnaast kan de EasyToys Lily Vibrator ook een goede keuze zijn om mee te beginnen.

  Wil je meer over vibrators weten?

  Er is een overvloed aan verschillende soorten vibrators beschikbaar, dus het kan lastig zijn om te beslissen welke het beste bij jou past. Bij het uitkiezen van een vibrator is het verstandig om rekening te houden met de grootte en vorm, het materiaal, of het waterdicht is, en hoe het aangedreven wordt (batterijen of stroomkabel). Mocht je nog niet zeker zijn welke vibrator voor jou het beste is, dan helpen we je graag verder op weg. Wij willen je ook graag meer vertellen over wat de 5 beste vibrator merken zijn.