Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
Terug
Basix Rubber Works Dildo met Zuignap Paars
Dong met zuignap heeft als beoordeling 4.5 van de 5 door 52.
  • y_2017, m_11, d_18, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_52
  • loc_nl_NL, sid_2530820, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_pabo
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 31ms
  • REVIEWS, PRODUCT

€ 16,99

Product in voorraad
Dildo met Zuignap, uit de Basix Rubber Works collectie van Pipedream. Gemaakt van hypoallergeen rubber, zonder latex en zonder weekmakers. Eco-vriendelijke sex toy. Met stevige zuignap voor handsfree fun. Verkrijgbaar in diverse funky kleurtjes.

Tip:  Vergeet je glijmiddel niet bij te bestellen… Voor maximaal genot!

Gegarandeerd ftalaten- en latexvrij
Natuurgetrouwe vorm
Met sterke zuignap voor handsfree gebruik
Verkrijgbaar in diverse funky kleurtjes
Bestelnummer: 253082000
Breedte (onderzijde) 4.0 cm
Schachtlengte 18.0 cm
Materiaal 100% PVC.
EAN: 0603912236798

Rated 5 van de 5 door uit prima dildo HIJ IS LEKKER LANG , EN VOELT ECHT AAN IK VINDT HEM ERG FIJN IN GEBRRUIK
Datum plaatsing: 2017-01-01
Rated 5 van de 5 door uit Topper Voldoed aan alle verwachtingen. Een genot om mee te spelen overal in huis.
Datum plaatsing: 2016-12-09
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig Vind de dildo geweldig. De zuignap werkt goed, ook in bad. Vind de grote perfect en lekker zacht.
Datum plaatsing: 2016-11-12
Rated 5 van de 5 door uit lekker Erg goed formaat, voelt zacht aan! Plakt goed vast
Datum plaatsing: 2016-11-08
Rated 5 van de 5 door uit Perfect! Perfecte lengte en dikte! De rubberlucht is wel overheersend...
Datum plaatsing: 2016-10-20
Rated 5 van de 5 door uit Mooie dildo Deze dildo besteld voor mijn vriendin, maar toen liep mijn relatie stuk. Dus nu ligt de dildo ongebruikt in de kast. Maar heb het wel uit de verpakking gehaald om eens goed te bekijken. Mooi zacht materiaal, niet te groot en niet te klein. Ik denk dat dit formaat voor elke vrouw plezierig is. De zuignap werkt goed, blijft stevig aan de tegelmuur in de douche hangen. Ruikt wel sterk als het net uit de verpakking komt, maar na een aantal keer goed wassen met zeep is het wel minder geworden. Nu maar wachten op een liefhebster die het komt uitproberen.
Datum plaatsing: 2016-09-29
Rated 5 van de 5 door uit perfecte lengte en breedte Deze dildo is super fijn, goede vorm en precies breed en lang genoeg. Kan mezelf ermee laten klaar komen maar voor mijn partner is het ook leuk om via een ander perspectief te zien hoe het gaat.
Datum plaatsing: 2016-08-18
Rated 5 van de 5 door uit Basix Zuignap werkt goed en het materiaal is na 1x wassen reukvrij. Prijs/kwaliteit is zeker goed.
Datum plaatsing: 2016-08-10
Rated 5 van de 5 door uit Oeelaalaaa Dit is de perfecte souplesse die je nodig hebt. Meestal zijn ze te hard of laten ze los, maar deze niet.
Datum plaatsing: 2016-08-09
Rated 5 van de 5 door uit top product Snelle levering en top dat het in een blanco verpakking zit! ziet er goed uit en voelt goed aan. tevreden.
Datum plaatsing: 2016-02-24
Rated 5 van de 5 door uit Dildo met zuignap Wat een genot om hiermee te spelen. Door de zuignap heeft mijn vriend zijn handen vrij en ik ook. Hierdoor komen we beiden tot heerlijke grote hoogtes.
Datum plaatsing: 2016-02-19
Rated 5 van de 5 door uit De paarse .... Een prima speeltje, staat goed vast, lekker lang. Voor diverse gaatjes, goed te gebruiken. Leuk om te hebben!
Datum plaatsing: 2016-01-19
Rated 5 van de 5 door uit Topper In 1 woord geweldig!!! Voelt als een echte lekker flexibel goed schoon te maken en brengt je super snel tot een hoogtepunt!!! Absolute aanrader!!!
Datum plaatsing: 2016-01-13
Rated 5 van de 5 door uit Fijn ding doet wat hij moet doen. Fijne maat beetje dik. Zuignap niet super op natte ondergrond. Droog wel erg stevig.
Datum plaatsing: 2016-01-07
Rated 5 van de 5 door uit goeie keuze Heerlijk speeltje, zowel samen als solo leuke toevoeging. Blijft goed staan !!
Datum plaatsing: 2015-12-28
Rated 5 van de 5 door uit Gewoon lekker kopen Hij is flexibel en groot dus een dikke + Ruikt wat naar rubber maar dat ben je al snel weer vergeten
Datum plaatsing: 2015-12-17
Rated 5 van de 5 door uit stimulatie Ideaal je jan hem overal aan bevestigen en genieten. Kan hem iedereen aanbevelen hij stimuleert boven verwachting
Datum plaatsing: 2015-12-12
Rated 5 van de 5 door uit hulp bij sex ik noem hem mijn red devil stijf genoeg en tocht zacht heel gevoelig dat hij rood is geeft hem iets uitdagends sinds ik hem heb gebruik ik hem bij elke intieme gebeurtenis met mijn man
Datum plaatsing: 2015-10-27
Rated 5 van de 5 door uit Dong met Zuignap Het voelt lekker aan. Niet te groot en niet te klein precies goed.
Datum plaatsing: 2015-10-18
Rated 5 van de 5 door uit zacht in gebruik zacht in gebruik en makkelijk in gebruik voor al mijn vriendin gebruik hem veel
Datum plaatsing: 2015-09-30
Rated 5 van de 5 door uit Super handig en glijd soepeltjes Materiaal is zacht en glad en glijd bijna moeiteloos naar binnen.
Datum plaatsing: 2015-09-02
Rated 5 van de 5 door uit speeltje goede kwaliteit zoals ik verwacht van PABO. Je krijgt wat beloofd word en de info die bij het produckt staat klopt ook. Al veel plezier ermee gehad.
Datum plaatsing: 2015-08-20
Rated 5 van de 5 door uit Super :D Ik vind hem helemaal top. Werkt goed blijft goed op zijn plek met de zuignap
Datum plaatsing: 2015-08-14
Rated 4 van de 5 door uit Fijn en groot genoeg Ik vind het zelf een fijn product om onder de douche te gebruiken of in bed wanneer ik zin heb en mijn partner ee niet is. Het is aardig flexibel en, op de geur na, vind ik het een goed product. Misschien dat de geur na verloop van tijd lichter wordt.
Datum plaatsing: 2017-07-21
Rated 4 van de 5 door uit Prettig in gebruik + De dildo ziet er goed uit en heeft een mooi formaat. De zuignap werkt erg goed! Voelt goed aan. - de dildo ruikt erg naar plastic en is van zichzelf behoorlijk plakkerig waardoor hij wel veel stofjes en rommeltjes aantrekt. Het is aan te raden om hem niet alleen na, maar ook voor gebruik goed schoon te maken.
Datum plaatsing: 2017-03-10
Rated 4 van de 5 door uit Fijn speeltje Flexibel, makkelijk schoon te maken. Wel een sterke geur.
Datum plaatsing: 2017-02-04
Rated 4 van de 5 door uit Leuke aanvulling Prima speeltje. Fijn flexibel materiaal! Enige nadeel is dat pluisjes heel moeilijk weg te krijgen zijn.
Datum plaatsing: 2016-12-06
Rated 4 van de 5 door uit Goed product Deze dong is erg fijn voor beginners zoals ikzelf, redelijke grootte en goed handelbaar door de zuignap. het materiaal is erg prettig en makkelijk schoon te maken, de geur is alleen wel heel doordringend! dus bewaar de doos waarin je hem krijgt zodat niet iedereen ruikt dat je een latex product in je kamer hebt liggen. de plastic verpakking houd de geur prima tegen. Voor de rest is dit een prima product, en het wordt discreet verzonden! :)
Datum plaatsing: 2016-10-08
Rated 4 van de 5 door uit Dildo met zuignap Prijs en kwaliteit verhouding goed, alleen jammer van de sterke plastic geur. Formaat ook goed.
Datum plaatsing: 2016-08-09
Rated 4 van de 5 door uit Dildo met zuignap Komt redelijk in de buurt van een echt lul, is echt lekker in je kontje. Zuignap werkt prima en hij is makkelijk schoon temaken. Echt een genot.
Datum plaatsing: 2016-07-31
  • y_2017, m_11, d_18, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_52
  • loc_nl_NL, sid_2530820, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_pabo
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getReviews, 31ms
  • REVIEWS, PRODUCT