Je bestelling Gratis verzonden vanaf €9999,-
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  OUTLET
  kortingen tot wel 76% >

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!


  Quarantaine aanbevelingen

  Alles voor een goede hygiëne

  Veilig en gezond tijdens de coronacrisis

  Vanzelfsprekend houden wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Pabo doet er alles aan om de veiligheid en gezondheid van onze werknemers en processen te waarborgen. Wij ondernemen de volgende stappen om u de service te kunnen blijven bieden zoals u die van ons kent:

  • We doen er alles aan om onze logistiek draaiende te houden en bestellingen te verzenden zoals wij dit normaliter ook doen. Daarom verdelen we al het logistieke personeel in kleinere teams, die in drie verschillende ploegen per dag werken, om het risico van het virus te minimaliseren. Uiteraard houden onze teams zich aan strikte hygiënemaatregelen
  • Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar tot 21:00 uur voor al jullie vragen via e-mail en telefoon. Het kan zijn dat u iets langer op uw antwoord moet wachten, hiervoor vragen wij graag uw begrip.
  • Ook onze logistieke partners zetten man en macht in om uw pakket conform afspraak af te leveren. Uiteraard is het mogelijk dat er onverhoopt iets wijzigt omtrent uw levering. We vragen om een klein beetje begrip als het even iets langer duurt, dit vragen wij ook voor onze logistieke partners die doen hun best op dit moment.
  • Tevens proberen wij ons meer te focussen op WhatsApp met klantenservice om u sneller van dienst te kunnen zijn.

  Met de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en de samenleving voorop doen we ons uiterste best om de service te blijven bieden die u van ons gewend bent. We danken u voor het vertrouwen.

  Blijf veilig en houd rekening met je gezondheid en die van anderen.