Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord

Schrijf een review en WIN!

Share & Win

Heb jij ervaring met één van onze producten? Laat een review achter op onze website en deel jouw mening. Zo help je andere klanten bij het vinden van het juiste artikel en geef je Pabo waardevolle feedback. Deel nu jouw mening en maak kans op 50 euro shoptegoed!

Winnaars 50 euro shoptegoed:

Augustus 2017

Door: - 
Artikelnummer: 55928
Titel: Fijne goede dildo

Erg fijn en mooi speeltje (ook om te zien)... 
voor veel plezier, ook vanwege de zweep die er aan vast zit! Ben er super tevreden over... zeker ook voor die prijs! :)

 

 

Juli 2017

Door: Alex25
Artikelnummer: 47314
Titel: Doc Johnson Buttplug

Heerlijke gladde top waardoor hij makkelijk naar binnen glijd, daarna de heerlijke ribbels. Blijft goed zitten door breed einde. Niet geschikt voor beginners door de dikke top. Wel glijmiddel gebruiken en is makkelijk schoon te maken.




Juni 2017

Door: Miss1981
Artikelnummer: 46468
Titel: Voorgevormde bh

Zit heerlijk zeker voor iemand met grote borsten. Toch een mooie bh voor een mooie prijs. Ben zeer tevreden.

 

 


Mei 2017

Door: Mayoow89
Artikelnummer: 38822
Titel: Beoordeling

Snelle levering, mooie lingerie, fijne stoffen en het zit heerlijk en sexy! 1 setje is voor de trouwdag, is niet zichtbaar onder mijn jurk en geeft een prachtige boezem, die ik normaal niet heb!
Ik heb de lingerie meteen aan medebruidjes aangeraden!



April 2017

Door: Paula11
Artikelnummer: 44950
Titel: Perfect voor mij!


Gelijk met het aanbrengen en het licht in masseren begint het al lekker te tintelen.

En het werkt lang door, het intense nagenieten.
Wat een fijn product is dit!


Maart 2017 

Door: Eisse
Artikelnummer: 36331
Titel: Penispomp Super Selfsucker

Hele goede pomp, met een mooie lange pijp, alleen de gemonteerde sleef bleek een stugge variant die ik er achter af heel moeilijk weer af kreeg. De pijp is 22 cm, wat voldoende ruimte geeft. Met een andere sleef heb ik hiermee een perfecte penispomp, om goed trainingen mee te doen. En dat voor die prijs!


Februari 2017

Door: Mrzz
Artikelnummer: 45300
Titel: Goede pasvorm, zit heerlijk

Ik heb vaak het probleem dat met mijn cupmaat (E85) bh's net niet goed zitten of gewoon helemaal niet goed zitten.

Deze bh van de Pabo zit heerlijk en heeft een mooie pasvorm.

Echt een aanrader!


Januari 2017

Door: Bruintje
Artikelnummer: 45246.20
Titel: Womanizer W500 Pro

Ik heb hem cadeau gekregen van mijn man! We hebben hem samen uitgepakt en gelijk het bed ingedoken. Het is in één klap geweldig even de juiste plek zoeken bij je clitoris. De snelheid had ik op z'n zachts gezet, maar het was gelijk al een genot. Een gevoel die van binnen uit kwam en binnen nog geen twee minuten kreeg ik een onweerstaanbaar orgasme. Fantastisch, ik kreeg er geen genoeg van dus ik bleef de womanizer op m'n clitje houden. Het bleef maar komen, geweldig. Daarna hadden we samen een geweldig sexspel en de orgasmes bleven maar komen. Hij ligt nu op m'n nacht kastje en voor het slapen gaan even een zoen van de Womanizer op m'n clitores en een over heerlijke orgasme. Ik kan het elke vrouw aanraden. Prijs kwaliteit verhouding is goed, hij brengt je echt in een extase.



December 2016

Door: DaisyHe
Artikelnummer: 45008
Titel: Past uitstekend en zeer prettig


Mijn vriend vond dit een zeer leuk setje, maar ik zelf ook. De kleur doet het vooral. 

De afwerking is geweldig en het zit perfect.

Ik draag het niet alleen voor mijn vriend maar ook voor me zelf.


November 2016

Door: Wgk19
Artikelnummer: 51695.01
Titel: Rode satijnenjurkje

Supersnelle service. Mooi satijnen jurkje voor een mooie prijs. Wat superlekker zit. Echt een aanrader!!!!


Oktober 2016

Door: Carmen67
Artikelnummer: 37349.02
Titel: Mooie kwaliteit

Sluit mooi aan en prettig materiaal. Haakjessluiting is lastig dicht maken maar eenmaal gesloten is dit korset geweldig!



September 2016

Door: Dick1951
Artikelnummer: 21833
Titel: Bull power

Deze gel heeft mij zeker geholpen met een betere sex met mijn vriendin en ook zij heeft er van genoten zeer zeker een aanrader



Augustus 2016

Door: Irisikdus
Titel: Bestreden black label ½-cup Beha Besired

Verfijnde prettig dragende kwaliteit. Mooi afgewerkt. Mooie details. Vooral de zachte stof is duidelijk een reden om tevreden te zijn met deze beha

 

Winnaar juli 2016: Anoniem

BH + Hipster KissMe Zwart  

Past goed, volgt niet helemaal de vorm van mijn borsten maar dat heb ik al snel en het valt niet eens zo op bij deze set! Het broekje zit ook erg lekker ondanks dat ik een maatje meer heb

Bekijk het artikel >

 

 

Winnaar juni 2016: Woutertje

Kunstvagina Stoya’s Pussy Fleshlight Beige

 

Titel: Te lekker.
Je moet hem schoonmaken na gebruik. De binnenkant van de fleshlight is uitneembaar en erg flexibel. Dat maakt het schoonhouden een makkie. Gewoon lauw-warm water en je zit goed. De structuur van de bovenkant verandert wat na verloop van tijd, maar op het forum van fleshlight is terug te vinden dat dit normaal is. Om dit te voorkomen kan speciaal poeder gekocht worden. Naar wat ik daar gelezen heb is dit echter maizena.... gewoon bij de appie te krijgen. (Gebruik op eigen risico). Een geweldig ding, echt waar. Er is echter 1 groot nadeel aan de fleshlight en dat is dat het eigenlijk te lekker is. p.s. je hebt ook glijmiddel nodig.

Bekijk het artikel >

 

 

·         Artikel 33939 grijs
Winnaar mei 2016: Emmon 

Top KissMe Grijs

Het is een super kledingstuk. Makkelijk in dragen en wassen. Je hoeft hem niet te strijken en hij valt goed. Ben er super blij mee.

Bekijk het artikel >

 

 

Winnaar april 2016: Anoniem 

 

Tarzan vibrator Twin Turbo Dolphin

Na een aantal jaren plezier had de eerste Dolphin het opgegeven. Omdat ik altijd uitermate tevreden was over de Dolphin heb ik weer een nieuwe aangeschaft. Het is een genot om het dolfijntje in de hoogste stand te zetten. Qua vibrator omvang mag hij wel iets kleiner en het geluid mag voor mij persoonlijk wat zachter, maar verder voldoet hij aan de verwachtingen. Top vibrator!!

Bekijk het artikel >

 

 

Winnaar maart 2016: Anoniem

Review:  3-dlg. Lingeriesetje KissMe

M'n vriend vond me sexy toen ik dit aan had. Ik vind het zelf ook mooi staan en het zit fijn. (Ik twijfelde eerst bij de aankoop, omdat ik dacht dat ik het misschien niet zou passen omdat het 'one size' is, maar doordat het stofje van fijn materiaal is, valt 't mooi om je lichaam) Aanvullende info: Ik denk dat de algehele maat rond een M valt. Mooie prijskwaliteit voor dit setje, ik ben er blij mee !

Bekijk het artikel >

 

Winnaar februari 2016: Anoniem

Review: Schoolgirl outfit 
Was snel en discreet geleverd. Als je de maattabel aanhoudt zit je idd wel goed. Alleen het topje kan een klein beetje optrekken maar voor de rest zit alles als gegoten. Ook de stropdas is erg leuk en t heeft een zachte stof. Mn vriend vond het moeilijk om te moeten wachten...(wat een goed teken is) zelfs zo leuk dat hij zelf de sfropdas ook om wou...de stropdas kan je ook als atribuut gebruiken. Rokje is precies sexy genoeg qua lengte. Voelde me gelijk super sexy toen ik t pakje voor het eerst aan trok 
Bekijk het artikel >

 

Winnaar januari 2016: Anoniem

Review:
Vibrator zeker een Delight 
Ik had jaren eerder een vibrator moeten kopen. Wat heerlijk! Voor mij precies de juiste afmeting en de verschillende trilstanden zorgen telkens voor een verrassende sensatie. Het geluid is eigenlijk wel zacht. Je hoort hem alleen wat zoemen. Een echte aanrader ook voor mensen die geen ervaring hebben met vibrators.

 

Winnaar december 2015: Rowenna92

Review: 
Jumpsuit 
Het past perfect. Ik had het niet verwacht omdat ik zelf nogal petit ben. Ik heb normaal gesproken geen goede ervaring met online shoppen maar hier is het een geweldige ervaring geworden!
Bekijk het artikel > 

 

Winnaar november 2015: Madeleine

Review: 
Perfecte pasvorm. Bij deze grote maten kom je vaak op de lompere modellen. Vind je dan een leuke, heb ik in de winkel toch vaak dat de cup niet mooi zit. Te breed of te laag en gaan we toch maar voor het comfortabele lompe model. Deze past echt perfect. Zit mooi EN comfortabel. Prettig in het dragen door de bredere bandjes en geen stekende beugels die net verkeerd zitten. Heb er meteen nog een besteld (in een andere kleur naturlijk)

Bekijk het artikel >

 

Winnaar oktober 2015: soja

Review: 
Surprisebox
bij het kopen van dit produkt waren ik en mijn vriendin beide nieuwsschierig wat het ons zou brengen. Na het openen vielen al direct een aantal dingen ons op waar wij heel wat avondjes plezier mee kunnen beleven ( en reeds beleeft :D ) het was soms wel goed kijken wat je waar of hoe het prettigste of het meest nuttigste alles kon gebruiken maar zoals ik reeds zei, we blijven steeds nieuwe manieren vinden om samen tot heerlijke hoogte te komen. dit is echt een aanrader voor mensen die hun horizon willen verbreden en die niet bang zijn om bepaalde dingen uit te proberen !!!

Bekijk het artikel >

 

 Winnaar september 2015: Bloved

 

Review:
Deze bh draag ik al heel wat jaren..Is al heel lang in de collectie van Pabo. Het is een perfecte bh voor onder je strakke t-shirt en natuurlijk de losse kledij. Zit mooi, goede pasvorm, geen knelpunten, je boezem komt mooi naar boven.. en de bandjes: Het zijn 2 dunne ronde bandjes naast elkaar over je schouder. Als je een jurkje zonder mouwen aan hebt en je draagt de bh dan lijkt het niet of het bij de jurk hoort. Je moet natuurlijk wel in dezelfde kleurencombinatie zitten. Ik draag de beige en de witte vaak in de zomer en de zwarte eeuwig en altijd... Ik wil niet anders.. En de prijs... Daar kun je er wel een paar van op voorraad van kopen.. Onder iedere jurk kun je nu de kleur aanpassen.. Met deze koop krijg je echt geen spijt.. Vorige keer een andere bh erbij gekocht want de kleur was toevallig niet leverbaar.. Teruggestuurd.. en deze weer besteld..
Bekijk het artikel >

 

 Winnaar augustus 2015: Ashley


Review:
Samen met mijn partner de we-vibe uitgepakt. Verbaasd over de grootte van het apparaatje maar al snel overtuigd van de kracht en gebruikers gemak. Al snel zat ie op zijn plaats en WOW wat een heerlijk speeltje. De app voor oo de telefoon maakt het mogelijk om een eigen programma te maken. Een welkome feature.
Wat vooral een pluspunt is , is dat mijn oartner me kan penetreren terwijl de we-vibe oo zijn plek zit. De trillingen die het heeft dringen helemaal door en geven ook hem een heerlijk aangenaam gevoel. Kortom. Een heerlijk klein speeltje door ons beide met veel plezier in ons spetjes assortiment toegevoegd en zal zeker heel vaak gebruikt worden. Zowel alleen als samen
Bekijk het artikel >