Deze site maakt gebruik van cookies

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling betalen op de volgende manieren:


Idealgratis
Paypalgratis
Visagratis
MasterCardgratis
Automatische incassogratis
Achteraf betalen€ 2,-

Ideal
Betaal je bestelling gemakkelijk met Ideal via jouw vertrouwde internetbetaalomgeving. Bovendien is het veilig omdat je de betaling moet bevestigen met jouw elektronische handtekening. Bij het retourneren van artikelen wordt je terugbetaling automatisch geregeld.

PayPal
PayPal is een online betaalmethode waarmee je gemakkelijk en veilig online betalingen kunt ontvangen. PayPal helpt jouw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Jouw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw jouw gegevens via internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: je betaalt met slechts een paar klikken omdat jouw kaartgegevens gekoppeld zijn aan jouw account - en je deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Maak gratis een PayPal-account aan en koppel deze aan jouw bankrekening of creditcard. Dan wordt winkelen bij Pabo nog eenvoudiger. Je kunt meer informatie vinden over PayPal op www.paypal.com/nl/. Bij het retourneren van artikelen wordt de terugbetaling automatisch geregeld.

Creditcard (Visa/MasterCard)
Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen. Je kunt alle kaarten met VISA- of MasterCardsymbool gebruiken. Bij betaling per creditcard maken wij gebruik van onze betaal provider Ogone. Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld. De overdracht van je gegevens is steeds in een veilige, versleutelde vorm, zodat deze betaalmethode jouw volledige bescherming biedt en jouw bankgegevens ook voor ons verborgen blijven. Bij betaling met VISA/MasterCard behoudt Pabo zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of de adresgegevens van de klant juist zijn. Bij het retourneren van artikelen wordt je terugbetaling automatisch geregeld.

Automatische incasso
Betalen via automatische incasso is comfortabel, betrouwbaar en eenvoudig. Je geeft Pabo een machtiging om betalingen automatisch van je rekening af te schrijven. Wij incasseren het te betalen bedrag pas na verzending van jouw rekening. Mocht het zo zijn dat de automatische incasso gestorneerd wordt, (dit kan tot 56 kalenderdagen na afschrijving) dan brengen wij € 0,50 bankkosten in rekening.

Achteraf betalen
Je ontvangt eerst je artikelen en betaalt dan binnen 14 dagen na ontvangst. Je kan de betaling doen via Ideal door middel van de betaallink die wordt meegezonden in de e-mails die je van ons ontvangt of je maakt het bedrag aan ons over. Bij de keuze van achteraf betalingen dien je er rekening mee te houden, dat wij de door de bank in rekening gebrachte kosten voor het betalingsverkeer doorberekenen. Momenteel bedragen deze kosten € 2,-. Bij het retourneren van artikelen wordt, indien je al hebt betaald, je terugbetaling automatisch geregeld.