Share the Vibe

De nummer 1 koppelvibrator heeft nu een app. Met de We Vibe 4 Plus kunnen jullie als koppel je op nieuwe, spannende manieren met elkaar verbinden. Of je nu in dezelfde kamer bent of op verschillende continenten … Press Play! Heerlijk tijdens de seks samen of zelfs als je niet bij elkaar bent….Zij krijgt extra stimulatie aan haar clitoris en G-spot en als je samen bent deel je de vibrator!

De We-Vibe 4 Plus is een krachtige stimulator met 2 motoren en kan je, waar ook ter wereld, draadloos bedienen met je smartphone, spannend! De vibrator is veilig in gebruik, 100% waterdicht, oplaadbaar en voelt, dankzij de lichaamsveilige siliconen, zacht en prettig aan.

Deze duo-vibrator zorgt, tijdens de seks samen, voor heerlijke vibraties. Deze toy stelt je in staat om tegelijkertijd tot een intens orgasme te komen.

Geniet intens met We-Connect ™ Download de We-Connect app op je mobiel en verbind deze met de We Vibe vibrator. Stuur een berichtje voor verbinding en wanneer geaccepteerd kunnen jullie samen intens genieten met We-Connect. Bedien de clitoris én G-spot stimulator onafhankelijk van elkaar. Kies de trilling, duur en intensiteit en speel met je geliefde waar ter wereld je ook bent! De app werkt uiteraard ook op een tablet of iPad..

Met de We-Connect app kun je ook eigen ‘vibratie-afspeellijsten’ aanmaken. Kies je favoriete vibe (bijvoorbeeld pulse, wave, echo, tide, et cetera) plus de intensiteit en duur van de vibraties en maak een afspeellijst aan. Deze kun je, snel en gemakkelijk, de volgende keer weer gebruiken. Helemaal leuk zijn de in-app voice, chat en video mogelijkheden. Bouw de spanning op en geniet!
LP_We vibe row 10

Find your We-vibe

Er is zeker een vibratie die perfect bij je past! Met de We-Connect app kun je namelijk kiezen uit 10 verschillende vibraties zoals Vibrate, Pulse, Wave, Echo, Tide, Crest, Bounce, Surf, Peak, Cha-Cha-Cha en aangepaste vibes. Bovendien kun je de intensiteit aanpassen en kiezen uit 6 verschillende vibratiestanden.
Combineer verschillende type vibraties, de intensiteit en de duur en selecteer je eigen favorieten. Maak zo een onbeperkt aantal afspeellijsten en geniet op verschillende momenten op verschillende manieren van elkaar!

Kenmerken We-Vibe 4


Razend populaire koppelvibrator verkrijgbaar in 3 kleuren: paars, roze en grijs.

• Smartphone controle via App

• Compact, ergonomisch ontwerp

• Draadloze afstandsbediening

• Discrete hoes

• 100% waterdicht

• Gemaakt van medische siliconen

• Ecologisch verantwoord

• Razend snel opladen

• 1 jaar garantie