Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
LP_Swan_row3

1. Daarom is de Swan vibrator zo GEWELDIG!

Een Swan vibrator is, ten opzicht van een standaard vibrator, heel ergonomisch en flexibel. De Swan heeft twee of meer motoren die ieder individueel te bedienen zijn. De Swan staat voor 100% speelplezier, bestaat uit 100% siliconen en is ‘van top tot teen’ bruikbaar als vibrator. Deze vibrators zijn veilig & hygiënisch dankzij het naadloze ontwerp. Ieder speeltje heeft een zelf dichtend oplaadpunt en is daardoor 100% waterproof.
LP_Swan_row4

2. Alle Swans op een rijtje

Het is écht een hele grote familie met 22 verschillende vibrators. De hele collectie is onder te verdelen in vier hoofdcategorieën, namelijk:
Dual-ended (vibratie in de beide uiteinden) Dit zijn de Trumpeter Swan, Mute Swan en de Tundra Swan.
Dual Stimulation (Clitorale vibratie & inwendige stimulatie) Dit is de grootste groep met 13 verschillende vibrators. Dit zijn de Royal Swan, Kissing Swan, Blossom Swan, Love Swan, Whooper Swan, Swan Princess, Silver Swan, Black Swan, Swan Cygnet, Silhouette Swan, Swan Feather, Adore Petite Beauty en de Adore Petite Elegance.
Triple Stimulation (Clitorale vibratie, inwendige vibratie & inwendige rotatie) Dit is de ‘Adore’-family met de Adore Beauty, Adore Power en de Adore Luxury.
Special Purpose Dit zijn de drie buitenbeentjes van de family, ieder met een eigen unieke insteek, te weten de Swan Wand, Eternal Swan (koppelvibrator) en de Swan Clutch (met Squeeze-Me technologie).
LP_Swan_row5

3. Hoe kies ik de Swan die bij mij past?

De Dual-Ended Swans zijn ideaal van vrouwen die houden van stimulatie op één plek. Je kunt deze vibrators gebruiken zoals je wilt, maar ze zijn uiteindelijke ontworpen met de focus op één plek, dus bijvoorbeeld alleen clitorale stimulatie, alleen vaginale stimulatie, et cetera.
De Dual Stimulation Swans zijn geschikt voor vrouwen die houden van stimulatie of vibratie op één of meerdere plekken tegelijkertijd. Hiermee kan je de clitoris stimuleren, eventueel de vagina vibratie aanzetten of allebei de sensaties tegelijkertijd aanzetten. .
Met de Triple Stimulation Swans weet je niet wat je overkomt. Voor vrouwen die genieten van clitorale stimulatie samen met een vibrerende en roterende staafvibrator. .
Als laatste zijn er de drie Special Purpose Swans met ieder een geheel eigen en unieke insteek. .
Bepaal welke stimulatie en vibratie je lekker vindt en kies de bijbehorende Swan vibrator. Bekijk hier de gehele collectie online. .

4. De Swan collectie, innovatieve & veelzijdige vibrators

De Swan collectie viel zes keer in de prijzen: voor meest innovatief bedrijf (Europa), beste seksspeeltje van het jaar (V.S.), beste lijn producten (Europa), beste producten (Australië) en meest luxe lijn van het jaar (V.S.). De Swan is wereldwijd de meest innovatieve vibrator-collectie die er is. Deze bekroonde vibrators zijn van gemaakt van 100% siliconen en kan men van end-to-end gebruiken m.a.w. alle uiteinden zijn bruikbaar als vibrator of stimulator. En daarmee zijn ze vernieuwend, anders en heel veelzijdig. Met een Swan vibrator is het eindeloos genieten dankzij de apart te controleren motoren in ieder uiteinde. Iedere Swan is 100% waterdicht, oplaadbaar en gemaakt van 100% siliconen.