Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
LP_ Welke dildo past bij mij_Row1

Welke dildo moet ik kopen?


Deze vragen krijgen we vaak: welke dildo moet ik kopen, welke dildo moet ik kiezen en welke dildo past het beste bij mij? Om deze vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk om te weten met welk doel je de dildo koopt. Wil je de dildo samen met je partner gebruiken? Wil je een dildo gebruiken voor zelfbevrediging? Of wil je een dildo gebruiken voor anaal seks? Belangrijke vragen om even bij stil te staan voordat je weet welke dildo je moet kiezen. Hier alle informatie.

Voordat we de verschillende soorten dildo’s behandelen, eerst even een korte uitleg wat een dildo is en wat het verschil tussen een dildo en een vibrator is:

Wat is een dildo?

Een dildo (of dong) is een kopie van een levensechte penis. Dildo’s zijn gemaakt van verschillende materialen zoals glas, metaal, rubber, siliconen, et cetera. Er zijn verschillende soorten dildo’s, hierover later meer. Heb je het niet zo op vibratie en batterijen, dan is een dildo een goede keuze voor jou.


Verschil tussen een dildo en een vibrator?

Het verschil tussen een dildo en een vibrator is dat een dildo geen tril- of vibratiestand heeft. Geniet je juist van stimulatie door middel van vibraties, dan is een vibrator een betere keuze voor jou. Hier lees je meer over de verschillende type vibrators en welke vibrator bij je past.


Soorten dildo’s

LP_ Welke dildo past bij mij_Row2
LP_ Welke dildo past bij mij_Row3

1. Enkele dildo


Een enkele dildo lijkt, zoals gezegd, op de penis van een man. Er zijn modellen met een scrotum (lees: ballen) en zonder. Een klassieke dildo is voornamelijk gericht op vaginale stimulatie. Ze zijn er in allerlei soorten (geribbeld, met nopjes, glad), materialen (metaal, glas, rubber, siliconen, gel) en maten (lang, dik, kort). Geniet je van simpel en doeltreffend dan past een enkele dildo zéker bij je. De enkele dildo is er ook in een ‘tarzan’ uitvoering, dit is een extra lange of extra dikke dildo voor een extra effect.


Kies voor de enkele dildo als je op zoek bent naar:

Inwendige stimulatie.
Levensecht gevoel.
Vaginale stimulatie.
Intens vaginale orgasme.

Bekijk alle enkele dildo’s >
LP_ Welke dildo past bij mij_Row4

2. Dubbele dildo


Ook dubbele dildo's zijn er in verschillende soorten, maten, materialen en modellen. Het verschil met de enkele dildo is dat dit seksspeeltje twee penisvormige uiteinden heeft. Met dit speeltje kun je jezelf zowel vaginaal als anaal bevredigen. Wil je dit? Kies dan voor de buigzame variant. Je kunt natuurlijk ook samen met je partner tegelijkertijd genieten van dezelfde dildo. Ook hierbij kun je kiezen voor de buigzame variant, maar ook voor de dubbele penetratie dildo. Dit speeltje wordt ook wel double dong genoemd.


Kies voor de dubbele dildo als je op zoek bent naar:

Inwendige stimulatie.
Een koppeltoy.
Dubbele penetratie.
Vaginale stimulatie
Anale stimulatie.
Intens en compleet orgasme.

Bekijk alle dubbele dildo's >
LP_ Welke dildo past bij mij_Row5

3. Voorbinddildo


Een voorbinddildo wordt ook wel een strapon genoemd. Dit seksspeeltje kun je voorbinden zodat je handen vrij zijn tijdens het vrijen. De voorbinddildo is een favoriet speeltje voor koppels. De strapon is er als 'gevulde' dildo en in een holle variant. We noemen deze laatste ook wel een penissleeve en is ideaal voor mannen die eens een maatje langer of breder willen proberen.


Kies voor de voorbinddildo als je op zoek bent naar:

Penetratie.
Een koppeltoy.
Alle type stimulatie.
Intense erotische beleving.

Bekijk alle voorbinddildo's >
LP_ Welke dildo past bij mij_Row6

4. Glazen dildo


Een glazen dildo is een seksspeeltje gemaakt van gehard epoxyglas. Dit materiaal is uitermate geschikt om temperatuurverschillen aan te kunnen. Leg je glazen dildo eens in de diepvries voor een extra intense ervaring of juist in de magnetron. Een glazen dildo is ideaal voor nét dat beetje extra en nét dat beetje anders.


Kies voor de glazen dildo als je op zoek bent naar:

Inwendige stimulatie.
Een extra intense erotische beleving.
Vaginale en/of anale stimulatie.
Intens en compleet orgasme.

Bekijk alle glazen dildo’s >
LP_ Welke dildo past bij mij_Row7

5. Dildo met zuignap


Een zuignap dildo kun je vastplakken in de douche, in bad en op ieder andere plek met een vlakke ondergrond. Met dit seksspeeltje zijn je handen vrij en kun je jezelf of je partner op een andere manier bevredigen. Ideaal geschikt voor soloseks, maar ook heerlijk om samen met je partner van te genieten.


Kies voor de dildo met zuignap als je op zoek bent naar:

Inwendige stimulatie.
Soloseks oplossing.
Vaginale en/of anale stimulatie.
Intens en compleet orgasme.

Bekijk alle dildo’s met zuignap >

Welke dildo kiezen?


Je weet nu welke soorten dildo’s er zijn. De volgende stap is om te kijken naar onderstaande punten die van belang zijn voor het kiezen van de beste dildo voor jou.

Formaat: groot of klein
Dildo’s zijn er in allerlei formaten van heel klein tot heel groot (de zogenaamde XXL-versies). Het formaat hangt sterk af van je voorkeur. Een anale dildo is in de regel kleiner, smaller en korter dan een vaginale dildo.

Dikte vaginale dildo bepalen
Bij het bepalen welke vaginale dildo bij je past, is het belangrijk om te weten wat je voorkeur heeft. Geniet je van een lange penis qua penetratie of juist van een dikke, korte penis? Heb je een partner dan kun je ook zijn penis opmeten en kijken wat je wilt. Wil je je grenzen verleggen dan kun je kiezen voor een langere en/of dikkere dildo. Ons advies: gebruik altijd veel en goed glijmiddel, zeker als je een maatje groter/dikker gaat proberen!

Dikte anale dildo bepalen
Een anaal dildo is, zoals gezegd, in de regel korter, smaller en dunner. Ben je beginner? Kies dan voor een kleine, smalle variant of begin met een buttplug. Ben je iets meer gevorderd dan kun je de grotere, dikkere en/of langere anaal dildo’s proberen. Ook hierbij geldt: gebruik voldoende glijmiddel voor een intense seksuele ervaring.

Kleur
Dit is echt heel persoonlijk. Dildo’s zijn er in allerlei verschillende kleuren en huidskleuren. Ons advies is simpelweg om die dildo te kiezen die je het meest aanspreekt.

Waterproof of niet?
Aangezien een dildo niet werkt op batterijen en/of met stroom, zijn alle dildo’s in de basis waterproof. Ben je van plan je dildo in bad of onder de douche te gebruiken? Dan is dat dus geen probleem.


De beste dildo voor jou?

‘Wat is de beste dildo voor mij’, vraag je je af? Loop dan alle informatie hierboven nog eens rustig door en bepaal als eerste of je de dildo gaat gebruiken voor vaginale, anale of dubbele penetratie. Vervolgens bepaal het materiaal, de kleur en het formaat van de dildo die je wilt kiezen. Check nog even of deze waterproof moet zijn en voilà … je bent klaar om de dildo te kopen die het beste bij je past!Wist je dat?
De dildo al in de oudheid werd gebruikt voor seksueel genot?


Tip Glijmiddel
Je kunt een specifieke dildo kiezen of meerdere varianten kopen die je afwisselend kunt gebruiken. Ons advies is om dildo’s voor anaal gebruik en dildo’s voor vaginaal gebruik duidelijk te scheiden. Koop dan liever een extra speeltje. .... Nog een tip: gebruik altijd voldoende glijmiddel. Bij voorkeur glijmiddel op waterbasis omdat deze variant latex of siliconen niet aantast en ideaal is in combinatie met condooms of seksspeeltjes.