Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
Teaser
LP_Welke Grote maten BH past bij mij_Row1

Welke grote maten bh past bij mij?

Heb je een grote cupmaat, dan is het soms lastig om een goede en toch verleidelijke bh te vinden. Bij Pabo hebben we een ruim aanbod grote maten bh’s met een goede pasvorm én een pittige look. Welke grote maten bh bij jou past? Dat hangt af van een aantal zaken. Hier alle informatie over grote maten bh’s.

LP_Welke Grote maten BH past bij mij_Row2

Wat verstaan we onder ‘grote maten bh’?

Met een grote maten bh bedoelt men in de regel een bh met een grote cupmaat (bijvoorbeeld cup E, cup F, cup G en meer). Sommige lingeriewinkels noemen deze categorie ook E+ bh’s. In de volksmond hebben we het dus over een grote maten bh, terwijl we een bh met grote cup bedoelen.

Soms bedoelen we met ‘grote maten’ de verhouding tussen cupmaat en omvangsmaat. Met andere woorden: heb je bijvoorbeeld omvangsmaat 70 met een cupmaat D dan hebben we het ook over een grote maten bh.

Hebben we het op deze pagina over ‘grote maten’, dan bedoelen we een bh met grote cupmaten. Gaat het over de omvangsmaat van een bh, dan staat dit specifiek beschreven.

Opvallende details grote maten bh’s

Speciaal voor dames met een (cup)maatje meer hebben we bij Pabo een groot assortiment trendy en verleidelijke bh’s die tegelijkertijd een goede ondersteuning geven. Waar we op letten bij het samenstellen van onze collectie? Een aantal kleine, maar zeer belangrijke details:

LP_Welke Grote maten BH past bij mij_Row3

1. Extra verstevigde cups

Al onze grote maten bh’s zijn voorzien van extra stevige cups. Het materiaal is gedoubleerd en de sterke coupenaden zorgen voor extra stevigheid. De stiknaden zijn met een plastic laagje beplakt om het comfort te garanderen. Door het gebruik van verfijnde materialen behouden onze grote maten bh’s hun sensuele en verleidelijke look.
LP_Welke Grote maten BH past bij mij_Row4

2. Brede schouderbandjes (die nog steeds mooi zijn!)

Alle grote maten bh’s in ons assortiment zijn voorzien van wat bredere schouderbandjes voor optimaal draagcomfort. Natuurlijk letten we er wel op dat al onze bh’s prikkelend en uitdagend blijven. Ook de bh’s met wat bredere schouderbandjes!
LP_Welke Grote maten BH past bij mij_Row5

3. Zwaardere materialen

Een iets zwaardere kwaliteit stof geeft niet alleen extra ondersteuning aan de borsten, maar zorgt ook voor een mooie, perfecte pasvorm. Alle grote maten bh’s bij Pabo zijn gemaakt van een zwaardere kwaliteit stof en voorzien van spannende, sensuele details voor een verleidelijke look.
LP_Welke Grote maten BH past bij mij_Row6

4. Goed aansluitende cups

Bij grote borsten is het belangrijk dat de cups goed aansluiten op de borsten. De borsten mogen er niet uitpuilen, maar je wilt ook niet dat de cups té hoog zitten. Want ook grote borsten verdienen een leuke verpakking! Bij Pabo selecteren we de grote maten bh’s onder andere op de vorm én hoogte van de cups. We willen dat de cups mooi aansluiten zonder afbreuk te doen aan de uitdagende look.

Welke grote maten bh past het beste bij mij?

Wil je online een verleidelijke en toch comfortabele bh kopen? Dan kan dat een uitdaging zijn. Er zijn een paar zaken waar je op moet letten. Stel jezelf daarom de volgende vragen.

  • Welke vorm hebben je borsten?

  • Welke cupmaat heb je?

  • Welke omvangsmaat heb je?

Welke vorm hebben je borsten?

Voor een antwoord op deze vraag ga je naar de pagina ‘Welke bh soort past bij mij? Hier lees je alles over de verschillende soorten borsten. En laat je verrassen want niet alle grote borsten zijn meloenvormig!
Welke bh soort past bij mij?

Welke cupmaat heb je? Welke omvangsmaat heb je?

Voor een antwoord op deze twee vragen ga je naar de pagina ‘bh-maat berekenen’. Check ook de tips en tekeningen op deze pagina. Hiermee kun je bepalen of je de goede maat bh draagt. Of dat je toch een andere maat nodig hebt.
bh-maat berekenen

Grote maten bh kopen?

Online leuke, luxe en toch comfortabele bh’s voor grote maten kopen? Dan zit je goed bij Pabo! Wij hebben een uitgebreide collectie trendy grote maten bh’s met een hoog fashion-gehalte. Alle grote maten bh’s geven een goede ondersteuning én hebben een prikkelende en verleidelijke look! Ideaal.
Bekijk hier ons volledige assortiment bh’s met grote cupmaten