Deze site maakt gebruik van cookies
LP_Sexy Decolette_Row1

EEN SEXY DECOLLETÉ

Hoe krijg je een mooie huid? En welke bh geeft mij een mooi decolleté?

Zomerse dagen, een leuke party of een spannende date? De ideale momenten om je blouse iets verder open te gooien. En natuurlijk is een sexy en diep decolleté dan een eyecatcher. Geen mooi decolleté? Hier tips voor een mooie huid en adviezen over welke decolleté bh het beste bij je past!


Tips voor een mooie huid en sexy decolleté


Drinken

De huid heeft vocht (van binnenuit) nodig. Ons advies? Drink circa anderhalf tot twee liter water per dag. Zo krijg je snel een elastische, frisse huid.

Scrubben

Een vermoeide huid ziet er vaak wat flets en oud uit. De oplossing? Scrubben. Haal grof zeezout bij bijvoorbeeld de apotheek. Meng drie eetlepels zout met drie eetlepels olijfolie en smeer het mengsel op de huid (hals, borst en decolleté). Wrijf het mengsel zachtjes met een ronddraaiende beweging over de huid en spoel af met een lauwe douche. Zo krijg je een glanzende, zachte huid.

Smeren

De huid rond de hals en op de borstkas is dun en gevoelig. Een dunne huid heeft eerder de neiging tot rimpelvorming. De oplossing? Smeren! Breng vocht aan met bijvoorbeeld een crème of serum. Het liefst twee keer per dag in de ochtend en in de avond.

Beschermen

Een gevoelige huid heeft ook UV-bescherming nodig. Dit voorkomt huidverkleuring en in een later stadium ouderdomsvlekken. Bescherm je huid in je hals en op je borstkas met zonnebrandcrème. Dan houd je een mooi en sexy decolleté!

Voedende olie

Een voedende olie voorkomt dat de huid droog en slap wordt. Ons advies? Gebruik een anti-striae olie voor zwangere vrouwen! Deze olie bevat voedende bestanddelen (cafeïne, rozemarijn, berken sap en groene thee) die de huid elastisch maken en de veerkracht van de huid vergroten.

Gebruik een sport bh

Gebruik tijdens het sporten altijd een sportbeha! Door het ‘stuiteren’ van je borsten tijdens het sporten, beschadig je het weefsel. Op de lange termijn kan dit tot scheuren in het weefsel leiden. En dat wil je liever niet! Investeren in een goede sport bh is de moeite waard!

Sexy verpakking

Ieder decolleté verdient een sexy verpakking. Kies voor een mooie bh, een goede pasvorm en vooral de goede maat! Zo lijkt je decolleté nog mooier en voller.

Welke decolleté bh past bij mij?

De vorm én volheid van je borsten bepalen welke vorm bh het beste bij je past. Wil je meer weten over de verschillende vormen borsten? Lees dan de pagina ‘Welke soort bh past bij mij?’.

LP_Sexy Decolette_Row4 Wat is een decolleté BH?

Dit is een bh die je decolleté een mooie, volle vorm geeft. Er zijn verschillende soorten bh’s die hiervoor geschikt zijn, zoals:


<

Push-up BH

Veruit de bekendste bh voor een mooi en vol decolleté is de push-up! Een push-up lift de borsten en laat ze voller en ronder lijken.

Geschikt voor:
Een mooi, vol decolleté


Bekijk alle push-Up BH's >
LP_Sexy Decolette_Row5

Plunge BH

‘Plunge’ zegt iets over de vorm van een bh. Plunge bh’s hebben een lage uitsnijding van de cups in het midden bij de band. Met deze vorm krijg je een supersexy en diep decolleté.

Geschikt voor:
Een diep decolleté

LP_Sexy Decolette_Row6

Push-up balconette BH

De balconetteheeft cups in de vorm van een halve cirkel. Er zijn balconette bh’s met extra vulling onderin, de zogenaamde push-up balconette. Dit type bh lift je borsten iets en is mooi onder shirts met een lage hals of shirts die ruim vallen.

Geschikt voor:
Een natuurlijk decolleté


Bekijk alle balconette BH's >
LP_Sexy Decolette_Row7

Grote maten BH

Grote maten bh’s zijn bh’s voor vrouwen met volle, ronde borsten. Met de term ‘grote maten’ bedoelen we vrouwen met cupmaat D en meer. Ook in deze categorie heb je balconette bh’s en push-ups voor een mooi, diep en/of natuurlijk decolleté. Bekijk de collectie en laat je verrassen!

Geschikt voor:
Een natuurlijk decolleté


Bekijk alle grote maten BH's >

Welke decolleté bh past bij mij?

Die vraag is heel persoonlijk en hangt sterk af van de gelegenheid waarvoor je een bh wilt kopen. Voor een spannende date kies je bijvoorbeeld een bh die je een mooi diep decolleté geeft. Voor dagelijks gebruik is een bh met een natuurlijk decolleté meer geschikt. Bekijk de verschillende collectie bh’s en bh-setjes en kies voor een bh die je aanspreekt.


Bekijk alle BH's >