Deze site maakt gebruik van cookies
LP_5 Bhs die je moet hebben_Row1

DE 5 BH’S DIE ELKE VROUW MOET HEBBEN

De dagelijks terugkerende vraag: wat trek ik aan? Welke bh past daarbij? Wat tips op een rijtje, want de juiste bh bepaalt voor 90% of jouw top of jurkje mooi zit.

LP_5 Bhs die je moet hebben_Row2

BASIC BH

De basic bh is een comfortabele bh – de absolute favoriet – die elke vrouw het liefst elke dag zou dragen. De basic bh zit gewoon lekker en past onder de meeste kleding. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een naadloos T-shirt model, anderen willen een soft bh met beugels of juist een push-up voor meer volume. Een basic bh, dat is dé bh waarmee jij je zelfzeker voelt.

Bekijk alle basic bh's
LP_5 Bhs die je moet hebben_Row3

KANTEN BH

Het meest vrouwelijke materiaal is kant en de meest vrouwelijke lingerie is de bh. De artistiek geweven draden zijn een eyecatcher én het stretch, ademende materiaal is een genot om te dragen. Bij kant denk je aan Italiaanse en Franse lingeriehuizen, kanten bh’s van hippe, jonge labels uit eigen land zijn even mooi en nog betaalbaar ook.

Bekijk alle kanten bh's
LP_5 Bhs die je moet hebben_Row4

BALCONETTE BH

De cups van de balconette bh hebben de vorm van een halve cirkel en zijn aan de bovenkant wat rechter. De bh is verkrijgbaar met en zonder padding. De schouderbandjes zijn meer opzij geplaatst. Een balconette bh geeft de borsten ondersteuning van opzij waardoor ze een natuurlijke en mooi volle vorm krijgen. De balconette bh wordt gedragen onder kleding met een lage en/of brede halslijn.

Bekijk alle balconette bh's
LP_5 Bhs die je moet hebben_Row5

STATEMENT BH

Een statement bh is een bh die gezien mag worden. Een bh met een bijzondere, luxueuze of aparte achterkant. Waar schouderbandjes soms not done zijn, is een opvallende achterkant juist wel hip en trendy. Met een statement bh onder je (semi)transparante top voel je jezelf verleidelijk en zelfverzekerd. Je maakt een statement en dat blijft niet onopgemerkt.

Bekijk alle statement bh's
LP_5 Bhs die je moet hebben_Row6

BRALETTE BH

De bralette is meestal een bh zonder beugels, een soft bh die lekker comfortabel aanvoelt. Dit soort bralette draag je als je een gekleed gevoel wilt hebben en geen behoefte hebt aan extra ondersteuning. Onder bralette vallen ook de bh’s met busteband, soms minibustier genoemd. Sommige zijn zo mooi en fijn afgewerkt dat je ze als bovenkleding kunt dragen.

Bekijk alle bralette bh's