Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
Terug
KissMe Like Me Hold-ups Zwart
Like Me Hold-ups heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 34.
  • y_2017, m_11, d_18, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_34
  • loc_nl_NL, sid_0378202, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_pabo
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT

€ 16,99

Product in voorraad
Hold-ups Like Me van het merk KissMe. 20 denier kousen met brede rand, gemaakt van tweekleurig kant en voorzien van een stevige siliconen strip aan de binnenkant. Luxe, hoogwaardige beenmode, styled & made in Italy.
20 denier
Bestelnummer: 037820250
Materiaal 85% polyamide, 15% elastaan.
EAN: 8718172385789

Rated 5 van de 5 door uit kousen Mijn man wordt er geil van als ik ze draag. Super sex is het gevolg.
Datum plaatsing: 2017-01-04
Rated 5 van de 5 door uit Hold up kousen Prima kousen, goede pasvorm en snelle verzending, tevreden klant
Datum plaatsing: 2017-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Jouw verleiding voor elke man Met deze verleidelijke hold-ups wil elke man jou wel een zoen geven. Voel je super vrouwelijk en straal het uit!
Datum plaatsing: 2016-12-08
Rated 5 van de 5 door uit kousen. Wow! Wát een kousen. Jammer van dat snufje rood, maar dat is persoonlijk. Maar voor de rest. ... Maakte me behoorlijk gek, :-)
Datum plaatsing: 2016-10-22
Rated 5 van de 5 door uit Like me holdups kiss me Het zit werkelijk als gegoten, terwijl ik een klein maatje heb. ik voel mij voor mijn man zeer mooi in deze hold ups.
Datum plaatsing: 2016-05-17
Rated 5 van de 5 door uit Like Me Hold-ups Erg mooi en goede kwaliteit, sexy, stijl en heel mooi! Draagt comfortabel en prachtig afgewerkte details!
Datum plaatsing: 2016-03-22
Rated 5 van de 5 door uit Hold ups met rood/zwart kant Echt prachtige kousen. Zitten perfect. Staan schitterend.
Datum plaatsing: 2016-02-29
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige kousen Prachtige kousen welke met mijn zware benen me toch echt heel vrouwelijk doen voelen en overkomen. Elke keer word ik blij wanneer ik ze draag!!!
Datum plaatsing: 2016-01-07
Rated 5 van de 5 door uit kausen goeie kwaliteit, kousen banden aan de boven kant zijn breed en stevig gaan niet snel kapot. ook zijn ze makkelijk vast te maken aan jaretels
Datum plaatsing: 2015-11-30
Rated 5 van de 5 door uit Top kousen Mooie kousen die ook super goed blijven zitten! Zien er ook zo luxe uit!
Datum plaatsing: 2015-11-07
Rated 5 van de 5 door uit beoordeling Super mooie kousen die goed blijven zitten ook na vaak te wassen. Jammer dat ze alleen duur zijn
Datum plaatsing: 2015-10-29
Rated 5 van de 5 door uit Hold up kousen Prachtige kousen. Perfecte pasvorm! Snel en discreet geleverd.
Datum plaatsing: 2015-09-28
Rated 4 van de 5 door uit Mooie kousen Het zijn erg mooie kousen. Ook bij een maatje (maat) meer zitten ze mooi en blijven ze goed zitten. Je voelt je gelijk een stuk mooier ;-)
Datum plaatsing: 2017-10-25
Rated 4 van de 5 door uit Mooi accessoire voor een spannende avond Mooi om te gebruiken met rode lingerie , leuk voor een spannende avond
Datum plaatsing: 2017-06-05
Rated 4 van de 5 door uit hold up kousen zeer goede kwaliteit en super sexie en mooi om te zien zitten lekker
Datum plaatsing: 2017-02-14
Rated 4 van de 5 door uit Hold up kousen Lekkere kousen met mooie glans. Kanten rand blijft goed zitten
Datum plaatsing: 2017-01-31
Rated 4 van de 5 door uit KOUSEN mooie kousen met geode pasvorm alleen jammer dat de kousen net voor de kerst €5 duurder werden
Datum plaatsing: 2017-01-16
Rated 4 van de 5 door uit Geweldige ervaring Deze hold-ups zitten heerlijk, zien er mooi uit en voelen (kwalitatief) goed aan. Ze blijven ook goed zitten en glijden niet af. Ook niet na een paar keer dragen.
Datum plaatsing: 2016-11-06
Rated 4 van de 5 door uit Hold-ups Zitten lekker, en ze zijn meega sexy! Ze zouden in meer kleuren verkrijgbaar moeten zijn.
Datum plaatsing: 2016-08-01
Rated 4 van de 5 door uit Hold up Fijne hold up's , mooie kant eraan..... De maat, deze hadden voor mij wel iets langer mogen zijn..... Verder valt het qua maat goed.
Datum plaatsing: 2015-12-10
Rated 4 van de 5 door uit Super! Erg fijne hold-ups! Gemaakt van goed materiaal en blijven lang zitten. Het kant aan de bovenkant rolt makkelijk naar binnen bij het aantrekken, maar als het goed zit blijft dit ook zo. Helemaal blij mee!
Datum plaatsing: 2015-08-10
Rated 3 van de 5 door uit Kousen Kous is mooi qua uitvoering, maar helaas rollen de mooie kanten randen wat snel om naar beneden. Met een mooie Jarretel erbij blijven ze beter zitten.
Datum plaatsing: 2017-10-30
Rated 3 van de 5 door uit Hold up kousen Kousen zien er mooi uit. Maat zit ook goed en zijn stevig.
Datum plaatsing: 2017-03-04
Rated 2 van de 5 door uit Kanten rand was na eenmaal dragen al kapot Prachtige kousen. De kousen zelf zijn van fijn materiaal en zien er chique uit. Helaas was de naad bij de kanten rand al na eenmaal dragen kapot. Het stiksel liet los. Gelukkig is dit in overleg met Pabo goed opgelost.
Datum plaatsing: 2017-09-28
Rated 2 van de 5 door uit Gelijk al kapot helaas Prachtig nieuwsetje gekocht. Heel mooi maar verdomd jammer dat al bij de eerste keer aantrekken het plastic haakje afbrak van de jarretelles. Je hebt er gelijk niets meer aan.
Datum plaatsing: 2017-02-26
Rated 2 van de 5 door uit Mooi maar niet erg stevig Komt heel erg snel een ladder in. Pas op met uit de verpakking halen en aantrekken.
Datum plaatsing: 2015-09-25
  • y_2017, m_11, d_18, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_34
  • loc_nl_NL, sid_0378202, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_pabo
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT