Pabo.nl
  • Voor 23:00 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
Feel the vibe -
Vibrators tot 15% korting
Feel the vibe -
Vibrators tot 15% korting

Voorwaarden gratis artikelen, kortingspercentages en kortingscodes

Voorwaarden kortingspercentage assortiment

Acties gepromoot als '% korting op alles' of soortgelijke boodschap, is geldig voor het gehele assortiment, met uitzondering van, maar niet uitsluitend, de volgende merken: Womanizer, Bathmate, We-Vibe (gedeeltelijk), Fun Factory, Europe Magic Wand.

Voorwaarden kortingscodes

Op Pabo.nl vind je regelmatig acties met een kortingscode. Hieronder vind je de voorwaarden waarmee je akkoord gaat op het moment dat je een kortingscode gebruikt.

Kortingspercentage

Een code die recht geeft op een bepaald kortingspercentage (bijvoorbeeld 10%), kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties of afgeprijsde artikelen. Ook is het niet mogelijk om meerdere kortingscodes tegelijk te gebruiken.

Kortingsbedrag

Voor een code die recht geeft op een bepaald kortingsbedrag (bijvoorbeeld €10), geldt doorgaans een minimaal bestedingsbedrag. Zolang je bij het afrekenen aan dit bedrag komt, maakt het niet uit of de artikelen in je winkelmandje afgeprijsd zijn of niet. Ook hier geldt dat er maar één kortingscode gebruikt kan worden per bestelling. Kortingscodes die recht geven op gratis verzending (ter waarde van bijvoorbeeld € 4,95) bij een minimaal bestedingsbedrag kunnen ook worden verzilverd bij bestellingen boven het bedrag waarbij verzending altijd gratis is. 

Kort samengevat:

  • Uw gegevens worden NIET verstrekt aan derden
  • U ontvangt van ons GEEN post op uw huisadres
  • Deze actie wordt georganiseerd door Beate Uhse Group BV, Phoenixweg 6, 9641KS Veendam. 085 13 08 478.