Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
LP_JO_row 1

Sensuele verzorgingsproducten van JO

Het merk JO staat voor sensuele verzorgingsproducten van topkwaliteit die voorzien in een functionele behoefte, maar ook de sensuele en seksuele ervaring verbeteren. Producten van JO prikkelen de zintuigen, verleiden en zijn de brandstof voor passie en plezier. Jo maakt naast sensuele verzorgingsproducten zoals glijmiddel, stimulerende en lustopwekkende middelen, feromonen ook producten voor persoonlijke hygiëne. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor een optimale lichamelijke ervaring en verzorging.
LP_JO_row 3

Glijmiddel

Glijmiddelen bevorderen de intimiteit en verbeteren de sensuele ervaring. Ze verminderen eventuele ongemakken en geven comfort en een bevredigende ervaring. Of het nu gaat om glijmiddel voor mannen of vrouwen, JO geeft jullie seksleven een absolute boost.

JO heeft een uitgebreid assortiment glijmiddelen waaronder siliconen glijmiddel, glijmiddel op waterbasis, hybride glijmiddel (water & siliconen), glijmiddel met een smaakje, anaal glijmiddel, organisch glijmiddel, stimulerende glijmiddelen met een verwarmend of koelend effect, all-in-one glijmiddel en glijmiddel specifiek voor mannen of vrouwen. Probeer het eens en geniet van de spannende en opwindende effecten van glijmiddel.

Alle glijmiddelen >
LP_JO_row 7

Stimulerende middelen

Het menselijk lichaam bestaat uit een wirwar van zenuwen, klaar om aangeraakt te worden. Een bepaalde streling kan je lichaam in vuur en vlam zetten en een zinderend gevoel geven. Geniet van iedere aanraking en prikkel je zintuigen extra met de stimulerende middelen van JO.

Onder stimulerende middelen verstaan we o.a. erectieversterkers, feromonen, lustopwekkende middelen voor haar, voor orale seks en stimulerende middelen voor de borsten. Kortom een scala aan producten voor een gezond, vervullend en intens seksleven.

Alle stimulerende middelen >
LP_JO_row 11

Beauty & Wellness

Het is verbazingwekkend waar je lichaam allemaal toe in staat is. ‘Verzorg het en wees er zuinig op!’, dat is de boodschap van JO. Met hun verzorgingsproducten bieden ze, voor ieder lichaam, optimale verzorging.

Jo heeft een uitgebreid assortiment Beauty & Wellness producten. Voor vrouwen zijn er producten zoals boosters voor je decolleté, huidverzorgingsproducten en producten voor persoonlijke hygiëne zoals vaginale moisturizers. Voor mannen? Denk aan producten voor scheren en ontharen, persoonlijke hygiëne en huidverzorgingsproducten zoals feromonen crème en bodyspray.

Alle beauty & wellness >