Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
LP_Durex_row 1

DUREX

Durex ken je waarschijnlijk van de bekende condooms, maar wist je dat Durex ook glijmiddelen en speeltjes maakt? Durex heeft een brede collectie van producten die jullie seksleven net even een stukje spannender maakt, of misschien wel je solospel
LP_Durex_row 2

Durex play 2-1

Met Durex play kan je eindeloos kiezen tussen verschillende glijmiddelen. Kies bijvoorbeeld uit Durex play 2-1, dit is zowel een glijmiddel als massagegel. Durex play 2-1 wordt niet plakkerig en kan zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden.

LOVERS CONNECT

Deze glijmiddelen zijn sensationeel voor jullie allebei! Voor haar een glijmiddel die verwarmt, en voor hem een glijmiddel die een tintelend effect geeft. De Durex Lovers Connect glijmiddelen zijn tegelijkertijd te gebruiken, voor de ultieme vrijpartij!

GLIJMIDDEL MET EEN SMAAKJE

Geef een extra dimensie aan jullie oral play met de glijmiddelen van Durex die een smaakje hebben. Denk bijvoorbeeld aan Sweet Strawberry en Crazy Cherry.
LP_Durex_row 8

Een intens orgasme

De Durex Orgasm Intense condooms zijn voor beide partners een orgastische ervaring! Op de condooms zit een gel die afwisselend verwarmt, verkoelt én tintelt.

Dunne condooms

De Durex Invisible condooms zijn de dunste condooms die er zijn te krijgen. Voor nog meer gevoel en nog meer genot. Na deze condooms wil je nooit meer anders!
LP_Durex_row 11

CONDOOMS

Wereldwijd is Durex een toonaangevend condoommerk dat bekend staat om de strenge testprocedures die worden uitgevoerd om zeker te weten dat de condooms goed zijn. Durex is een betrouwbare keuze in condooms.

DUREX GROOTVERPAKKING

Wij verkopen ook de grootverpakkingen van Durex. Er zijn diverse grootverpakkingen beschikbaar, kies jouw favoriet en leg je voorraad aan.
LP_Durex_row 15

DUREX TOYS

De seksspeeltjes van Durex zijn gecreëerd om samen nóg meer plezier tijdens het vrijen te ervaren, een spannende aanvulling in jullie relatie. Durex maakt ook speeltjes voor soloplay. Combineer de speeltjes met de glijmiddelen voor extra genot.