LP_YesforLov_row3

YESforLOV

Het Franse cosmetica merk YESforLOV is een exclusief en eigentijds merk. Zij staan bekend om hun elegante, erotische producten en sinds enkele jaren brengen ze ook innovatieve huidverzorgingsproducten op de markt. Bij YESforLOV staan sensualiteit en erotiek centraal, de uitstraling is altijd elegant en exclusief.

YESforLOV producten

Zoals gezegd heeft YESforLOV een uitgebreide collectie erotische verzorgingsproducten, zoals:
1. Massage oliën.
2. Massage olie die je ook als glijmiddel kunt gebruiken.
3. Parfums (voor huid en huis).
4. Massage kaarsen.
5. Lippenbalsem voor heerlijke zachte lippen.
6. Fun producten die het erotische spel nog spannender maken.
7. Verzorgingsproducten voor de intieme zones.
8. Condooms.

Video

Bekijk hier de algemene promotie video van YESforLOV en maak kennis met het uitgebreide assortiment sensuele en elegante cosmetica producten YESforLOV. In de video zie je de diverse producten voorbij komen en kun je kennis maken met de sfeer, het logo en de uitstraling van dit Franse merk.

Massage oliën

We lichten de massage olie van YESforLOV er even uit. De meest bekende lijn eet- en likbare massage olie lijn van YESforLOV heet ‘Délice Deluxe Massage’ en is heerlijk voor een sexy, smaakvolle en sensuele massage. De olie is niet plakkerig, verzorgt de huid en geeft het de nodige voeding. Daarnaast is het ook te gebruiken voor de intieme zones mocht de massage uitlopen in meer. Délice Deluxe Massage olie is verkrijgbaar in 4 smaken namelijk Juicy Red Fruits, Cotton Candy, Happy Vanilla en Crazy Strawberry.
Op deze pagina een overzicht van de exclusieve, elegante en sensuele YESforLOV producten. Probeer ze eens en laat je verrassen!