Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord

Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets is opgericht in 2006 in Barcelona en is nu vertegenwoordigd in 22 landen wereldwijd. Dit merk met als slagzin “Liefde ontmoet Passie” is de pionier én de marktleider op erotisch gebied. De erotische roman van Denis Diderot uit de 18de eeuw waarin personages via een magische ring in een fantasiewereld terechtkomen, is de inspiratie voor de naam en het logo van Bijoux Indiscrets. Bekijk de collectie >>>

Pleasure accessoires

De sophisticated lijn Pleasure van Bijoux Indiscrets is een perfecte harmonie tussen romantiek en erotiek. Een range, bestaande uit geschenksets, handboeien, blinddoeken, veertjes, zweepjes, stimulerende gels en parfums. Alles bedoeld om de fantasie te prikkelen en de partner te behagen. Zinnenprikkelende kwaliteitsproducten die het mysterieuze en vrouwelijke benadrukken.
Meer pleasure accessoires >>>
LP_Bijoux Indiscrets_row6
De geraffineerde Passie lijn van Bijoux Indiscrets staat synoniem voor sensuele accessoires. Uitnodigende Skin Jewellery, van tepelversieringen, naar maskers tot hals-, heupen- en schoudersieraden. Een regelrechte uitnodiging tot lange, zwoele nachten vol passie en avontuur. Let your body do the talking met glittersteentjes en hoogwaardige materialen.
Meer Skin Jewellery >>>
LP_Bijoux Indiscrets_row7
De collectie kissable cosmetics van Bijoux Indiscrets is cosmetica, geschikt voor consumptie. Lichaamsverf en poeder met ingrediënten als sojaolie en maïsmeel, gecombineerd met essences van aardbeien, citrusvruchten, karamel, honing en chocolade. Erotische cosmetica boordevol smaak en aroma geven jullie strelingen en kussen een extra bite.
Meer kissable cosmetics >>>
LP_Bijoux Indiscrets_row8
De collectie Massage van Bijoux Indiscrets biedt een uitgebreid assortiment aan massageoliën en 2-in-1 gels. Van geurloze gel, naar smaakvolle & eetbare massageolie tot olie met verwarmende werking die door toevoeging van eetbare ingrediënten zorgt voor een exotische, tropische geur en smaak. Of een olie met de bijzondere geurmelange van ylang ylang, rozen- en jasmijnextracten.
Meer massage >>>