Deze site maakt gebruik van cookies

 

Pabo, één van de leidende retailers in de Benelux is onderdeel van de Beate-Uhse groep – Europa’s Nummer 1 in de erotiekbranche.

Via Pabo voor de BeNeLux en Adam et Eve voor Frankrijk, wordt de boodschap van Beate Uhse verspreid in meerdere landen. Met ons nieuw “be you.”-concept, eren wij de missie van Beate Uhse.

Beate Uhse was kunstvliegpiloot op haar 17de, stuntpiloot voor films op haar 18de en de enige vrouwelijke luchtmachtpiloot in WO II. Alleenstaande moeder, seksueel bewust, voorvechtster voor vrouwelijke vrijheid, gezondheidsactiviste, marketeer op de zwarte markt, bedrijfspionier en mondiaal seksentrepreneur.

LP_BU_row3

Een markante persoonlijkheid, entrepreneur, pionier én oprichter van onze fantastische groep.

Ze richtte ‘BETU’ op in 1946, ’s werelds eerste retailer en later koppelde ze haar eigen naam aan haar business. Haar leven, geloof en standpunt om „mensen te nemen zoals ze zijn en te geven wat ze willen“ zorgen nog steeds voor de inspiratie en de motivatie, om de Beate Uhse groep als erotiek leider in Europa in stand te houden. Onze groep lanceert nu het „be you.“-concept: gebaseerd op Beate’s inspirerende levenshouding.

Beate Uhse. Be You.