Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord
Jarretel set - KissMe

A Touch of Charm Jarreteltop + G-string

A Touch of Charm Jarreteltop + G-string heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 43.
  • y_2018, m_5, d_23, h_23
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_43
  • loc_nl_NL, sid_4325301, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_pabo
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 156ms
  • REVIEWS, PRODUCT

€ 29,99

Niet leverbaar
Niet leverbaar
Discrete levering
Boven de € 60 - geen verzendkosten
Jarreteltop en G-string van het merk KissMe. Jarreteltop , gemaakt van tule en kant. Met padded beugelcups, verstelbare schouderbandjes, striksluiting op de rug en afneembare jarretels. Afgewerkt met grote, satijnen strik. Kanten G-string met strik en katoenen kruisje.

Productinformatie

Merk KissMe 
Materiaal 90% polyamide, 10% elastaan. 

Producteigenschappen

sluiting achterkant lint 
beugel ja 
bandjes verstelbaar 
voor lichaamsdeel bovenlichaam 

Wasinstructies

wasvoorschrift handwas 
wasbaar ja 

Additionele informatie

Artikelnummer 432530101 
EAN Nummer 8718172943224 

Rated 5 van de 5 door uit Super Goed product, het zit netjes en staat leuk. Dus helemaaal tevree.
Datum plaatsing: 2017-03-27
Rated 5 van de 5 door uit Prima Mijn vriendin was er heel blij mee, en de pasvorm was heel goed. Spannende kleur, weer eens wat anders dan zwart.
Datum plaatsing: 2017-01-17
Rated 5 van de 5 door uit Jarreteltop Super mooie pasvorm, kwaliteit en snelle service bij Pabo! Hierin voel je je echt sexy! Succes gegarandeerd!
Datum plaatsing: 2017-01-06
Rated 5 van de 5 door uit Super!! Toen het binnen kwam heb ik het meteen gepast, precies zoals het plaatje dus je krijgt wat je verwacht, pasvorm is ook heel goed! Gewoon de maat nemen die je denkt nodig te hebben. Overall top sexy setje!
Datum plaatsing: 2017-01-06
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi! Mooie pasvorm. Fantastisch voor een wat voller figuur, sexy en kleed af. Ik ben er superblij mee en kan m iedereen aanbevelen
Datum plaatsing: 2016-12-15
Rated 5 van de 5 door uit Top is me goed bevallen was een leuke nacht Was meer als verwacht had super top Leuke nacht gehad
Datum plaatsing: 2016-07-30
Rated 5 van de 5 door uit Jarreteltop + gstring Goede kwaliteit en pasvorm staat super sexy en mijn man vind 't prachtig en opwindend als ik het draag
Datum plaatsing: 2016-04-23
Rated 5 van de 5 door uit mooi en sexy Super mooi setje , draag hem vaak . hij zit heerlijk , de cup past ook goed . mijn man is ook fan ;)
Datum plaatsing: 2016-04-05
Rated 5 van de 5 door uit Jarreteltop De jarreteltop zit heerlijk en erg mooi. Goede pasvorm stond in twijfel een maat M te bestellen maar heb gelukkig de S gedaan en past perfect.
Datum plaatsing: 2016-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Kiss me Snelle service, mooi materiaal, degelijke kwaliteit
Datum plaatsing: 2015-12-23
Rated 5 van de 5 door uit beoordeling Mooi setje, sluit mooi aan en zit comfortabel ,een echte aanrader
Datum plaatsing: 2015-12-21
Rated 5 van de 5 door uit Spannend Super spannend pakje Voldoet aanverwachting Rest kan je er zelf wel bij bedenken Mmmmmm
Datum plaatsing: 2015-12-15
Rated 5 van de 5 door uit beoordeling Ik ben hier zeer tevreden over. Ik ben niet de aller dunste en dacht dat niks mij sexie zou staan maar hier voel ik me echt top in en heb het graag aan voor mij vriend
Datum plaatsing: 2015-12-02
Rated 5 van de 5 door uit Goed service Goed service prijs kwaliteit goed een zou zeker a en vriend aanbevelen
Datum plaatsing: 2015-11-20
Rated 5 van de 5 door uit Zit goed en erg sexy Product zit goed en heeft een zeer sexy uitstraling. Erg makkelijk dat de jarretels er af gehaald kunnen worden.
Datum plaatsing: 2015-11-10
Rated 5 van de 5 door uit Goed Zit lekker en valt goed. Stof is goed en geen beugels op het romp gedeelte bevalt ook.
Datum plaatsing: 2015-11-09
Rated 5 van de 5 door uit Lingerie Topservice!! Lingerie besteld en de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en prijs. Zeker een aanrader!!
Datum plaatsing: 2015-10-07
Rated 5 van de 5 door uit Gaaf setje! Mooie kwaliteit en hele goeie pasvorm. Ik voel me echt sexy in dit jurkje.
Datum plaatsing: 2015-10-07
Rated 4 van de 5 door uit Lingerie Super goed product, super service vandaag besteld morgen in huis. Zou het aan iedereen aanbevelen.
Datum plaatsing: 2017-10-27
Rated 4 van de 5 door uit Jarretel Mooie jarretel set m’n vriendin hier mee bij verrast
Datum plaatsing: 2017-10-11
Rated 4 van de 5 door uit Sexy Zeer uitdagende outfit. Mooie rode kleur and very sexy.
Datum plaatsing: 2017-07-31
Rated 4 van de 5 door uit Mooi product De pasvorm is goed en de maten komen goed overeen. Alleen waren de BH-cups voor my iets te groot.. ondanks dat, erg sexy en mooie kwaliteit
Datum plaatsing: 2017-07-28
Rated 4 van de 5 door uit KissMe - A Touch of Charm Jarreteltop Gekocht voor me vrouw te verrassen. Ze was erg blij mee. Stond haar erg goed en we hebben al een aantal zeer gezellige avonden cq nachten beleefd
Datum plaatsing: 2016-03-30
Rated 4 van de 5 door uit Mooi! Het is een mooi setje, ik ben er heel blij mee! Het kant blijft ook mooi.
Datum plaatsing: 2016-03-26
Rated 4 van de 5 door uit A Touch of Charm Jarreteltop + G-string Fantastisch product. Goede pasvorm. Goede materiaalsoorten gekozen
Datum plaatsing: 2016-03-21
Rated 4 van de 5 door uit Jarreteltop + G-string Leuk setje, viel in de smaak ;-) Enige minpuntje was dat de jarretel haakjes niet goed blijven zitten aan kousen die aan de bovenkant wat dikker zijn, haakje iets te klein.
Datum plaatsing: 2015-12-09
Rated 4 van de 5 door uit jarrrteltop Deze top zit erg lekker maar is erg gevoelig voor gaten in het kant. Voor de rest is het een super leuk topje voor een spannend avondje
Datum plaatsing: 2015-12-09
Rated 4 van de 5 door uit KissMe - A Touch of Charm Jarreteltop + G-string gewoon goed!! zit goed en ziet er goed uit. dus echt een aanradertje voor iedereen.
Datum plaatsing: 2015-12-01
Rated 4 van de 5 door uit Mooi Mooi en sexy. Jarratels iets minder van kwaliteit. .
Datum plaatsing: 2015-11-22
Rated 4 van de 5 door uit Jarreteltop De boddy zit erg mooi en irriteerde niet...het is fijn dat je de jarretels eraf kunt halen en je hem gewoon kunt dragen onder een jasje.
Datum plaatsing: 2015-11-05
  • y_2018, m_5, d_23, h_23
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_43
  • loc_nl_NL, sid_4325301, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_pabo
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getReviews, 32ms
  • REVIEWS, PRODUCT