4. Jarretelkousen

Jarretels is officieel iets anders dan jarretelkousen. Toch worden deze twee termen regelmatig door elkaar gebruikt. Een jarretelle is een verbindingsstuk (het elastiekje) tussen de jarretelgordel/korset en de jarretelkousen. Jarretelkousen zijn de pantykousen die je samen met een jarretelgordel of korset kunt dragen. Jarretelkousen geven het mooiste effect in combinatie met jarretelles (de elastiekjes) en een jarretelgordel. Natuurlijk kun je ook hold-ups gebruiken, maar jarretelkousen geven nu eenmaal nét dat beetje extra. Jarretelkousen zijn er in een breed scala aan kleuren en modellen. Mix en match voor het meest uitdagende effect!


Bekijk alle jarretelkousen >

5. Open kruis panties

Open kruis panties zijn ‘gewone’ panties maar dan zonder kruis. Open kruis panties zijn sexy en verleidelijk en geven je een extra spannend gevoel. Durf jij een open kruis panty te dragen? Wedden dat je je anders voelt!


Bekijk alle open kruis panties >

7. Netkousen en naadkousen

Netkousen en naadkousen hebben in de regel een betoverend en erotisch effect op mannen. Waarom? Omdat ze gewoon uitermate spannend en verleidelijk zijn. Het is prachtige beenmode die je benen ook mooi uit laten komen. Combineer net- of naadkousen met een mooi jurkje, let op het effect van je omgeving en maak je klaar voor een avond vol erotiek!